FDA mad love

09/18/2016 by admin

Food and Drug Administration (FDA) er en del af den føderale Department of Health and Human Services (HHS). Blandt mange andre opgaver er FDA ansvarlig for at holde landets fødevareforsyning sikker. Food, Drug og kosmetiske lov af 1938 gav FDA meget af sin autoritet. Loven er kodificeret i USC afsnit 21, kapitel 9. Andre betydelige FDA mad love omfatter: The Fair emballage og mærkning Act af 1966; Ernæring mærkning og Education Act af 1990; og kosttilskud sundhed og uddannelse lov af 1994.

Fair emballage og mærkning Act af 1966

Fair emballage og mærkning loven kræver etiketter til at oplyse identifikation af produktet; navn og forretningsadresse af fabrikanten, pakkevirksomheden eller distributør; og nettomængden af indholdet. Både metriske og engelske enheder skal medtages på mærkningen, men dette krav kan ændre sig snart til kræver bare metriske men tillader begge. Når denne lov blev vedtaget i 1966, var Kongressen beskæftiger sig hovedsageligt med svig; i 2010 er bekymringerne, der flere med arbejdsmiljøspørgsmål.

Ernæring mærkning og Education Act af 1990

Den ernæring mærkning og Education Act af 1990 blev et betydeligt skift i fokus fra svig bekymringer til sundhedsmæssige betænkeligheder med hensyn til mærkning af fødevarer. Passage af denne lovgivning var et stort skridt fremad for American Heart Association at overtale forbrugerne til at være opmærksom på virkningerne af mad forbrug på deres hjerter. Denne handling gør det lettere for forbrugerne at vælge sunde fødevarer lavt indhold af mættet fedt, kolesterol og andre usunde indhold. Loven gør det lettere for borgerne at træffe sundere valg med hensyn til de fødevarer, de spiser.

Kosttilskud sundhed og Education Act af 1994

Under denne lov, er kosttilskud reguleres som food-varer snarere end narkotika af FDA. Som mad varer behøver de ikke forudgående godkendelse fra FDA før bliver markedsført, som et stof ville være. Enhver, der ønsker at marked et "nyt kosttilskud" skal underrette FDA før du sætter det på markedet og give oplysninger angiver, at tillægget er sikker. Der er en 75-dages karensperiode efter indgivelse af oplysninger. Dette giver FDA tid til gennemse oplysningerne og afgøre, om der er nogen grund til at tro elementet ikke er sikker. Efter ventetid, hvis intet er fundet til at angive tillægget er usikre, vil FDA sende oplysninger på sin hjemmeside, at lade tillægget skal markedsføres. Men dette betyder ikke nødvendigvis supplementet er sikkert; forbrugerne stadig nødt til at være forsigtig med kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com