Langsigtede virkninger af at tage Melatonin

03/10/2013 by admin

Melatonin er et hormon, som kroppen producerer naturligt til at hjælpe med at regulere søvn-cyklus funktioner. Supplering af kroppen med ekstra melatonin kan forårsage langsigtede bivirkninger.

Kontinuerlig forstyrrelse af søvn cyklus

Melatonin er produceret af pinealkirtlen. Mørket stimulerer melatonin produktionen for at hjælpe kroppen ved, hvornår det er tid til at falde i søvn. Langvarig brug af melatonin kan faktisk forstyrre din krops evne til at regulere denne cyklus. Kroppen vil acclimate til lavere dosis niveauer, så brugerne vil nødt til at øge dosis for at opnå de samme fordele som før. Højere doser øger risikoen for bivirkninger.

Langsigtede risici ved biologiske Melatonin kosttilskud

Melatonin kosttilskud kan indeholde syntetiske melatonin, som er lavet af kemikalier eller kommer fra animalske kilder. Animalske kilder betragtes mere risikobetonede, da de kan indeholde biologiske kontaminanter eller vira. Varige Neurologiske skader eller livstruende sygdomme kunne potentielt udliciteres fra brugen af disse produkter.

Bivirkninger

Umiddelbare bivirkninger af melatonin kan omfatte: uregelmæssig søvnmønstre, levende eller usædvanlige drømme, uregelmæssig hjerterytme, kvalme, svimmelhed, kløe og hovedpine. Disse bivirkninger aftager når du afslutter at tage melatonin; de kan endda stilne hvis du reducere dosis. Men hvis du lider af nogen af disse virkninger, når du begynder at tage melatonin, vil de være til stede for varigheden af dit tilskud med det.

Potentielle langsigtede bivirkninger

Da melatonin er et hormon, har dets sikkerhed til brug i præpuberteten og teen-aged børn, der oplever hormonelle udvikling spurgt. Der har været nogen solide kendsgerninger om, at det enten eller ikke forstyrrer den normale hormonelle udvikling af denne aldersgruppe.

Langsigtede bivirkninger

Hos voksne er der potentiale for øget depression, et fald i sexlyst og dysfunktion af de reproduktive organer. Disse bivirkninger bliver sidste for varigheden af tilskud, og muligvis for kort tid bagefter som kroppen justerer sin melatonin niveauer.

Advarsler

Gravide kvinder eller dem, der forsøger at blive gravide anbefales ikke at tage melatonin kosttilskud. Også, mennesker med leversygdomme, diabetes og højt blodtryk bør ikke tage melatonin. Melatonin bør kun tages, når du kan gå i seng snart efter; Undlad at køre eller betjene tunge maskiner efter indtagelse af melatonin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com