Sådan Sammenlign Diet Pills

02/12/2013 by admin

Sådan Sammenlign Diet Pills

Millioner af mennesker bruger kost piller til at tabe. De fleste anbefales kun til folk, der er overvægtige i stedet for folk, der ønsker at tabe et par pounds. Læger kan ordinere kost piller, eller du kan blot købe dem over-the-counter. Der findes forskellige typer af kost piller, så sørg for at vælge den rigtige for dig.

Instruktioner

Fedt blokkere

• Tage et fedt blocker til at forhindre, at din krop absorberer alle fedt du indtager. Disse blokkere rejse gennem dit fordøjelsessystem og bære seks til ti gange deres egen vægt i fedt ud af din krop. Fedt blokkere er nemme at bruge, da du ikke behøver at ændre din kost på nogen måde at se vægttab.

• Opleve færre bivirkninger med fedt blokkere end med andre kost piller. Jo længere tager du disse piller, den bedre vant din krop bliver til dem, hvilket resulterer i et fald i gas, kramper og diarré forårsaget af de fedt blokkere.

• Supplere din kost med et multivitamin, når du tager et fedt blocker. Disse slankepiller kan fjerne værdifulde vitaminer fra dit system sammen med fedt. Du bør tage en multivitamin, ca 2 timer før eller efter at du tager din fedt blocker.

Appetitnedsættende midler

• Brug appetit suppressants at øge de kemikalier i din hjerne, der gør du føler dig fuld. Denne fuld følelse får dig til at stoppe med at spise så meget som sædvanlig, resulterer i vægttab. Denne type kost pille anbefales til kort tids brug kun.

• Være opmærksom på de bivirkninger forbundet med appetit suppressants. Bivirkninger kan variere fra mundtørhed til svimmelhed til øget hjertefrekvens og svimmelhed. Diskuter nogen bivirkninger, du oplever med din læge.

• Vælge mellem receptpligtig appetit suppressants og dem du kan købe over-the-counter. De fleste receptpligtige slankepiller er vanedannende og skal ordineres efter strenge retningslinjer. Over-the-counter appetit suppressants skal godkendes af din læge til at sikre, at du bruger en effektiv kost pille, der ikke forårsager skadelige bivirkninger.

Fedt brændere

• Befri dig selv af fedt lagret i kroppen med fedt brændere. Disse kost piller øge dit stofskifte til et niveau, der øger mængden af fedt din body burns. Du kan finde at du spiser mere mad, men du bør kunne kompensere for de ekstra kalorier med dit øget stofskifte.

• Sikre, at din fedtforbrænder kost pille Ephedra-fri. Dette supplement er blevet delvist forbudt på grund af sin forbindelse til hjertet ventilen skader. Andre naturlige stoffer som koffein og Ginseng har erstattet Ephedra i fedt brændere.

• Bemærk at bivirkninger af fedt brændere simulere virkningerne af for meget koffein. Du kan føle sig nervøs og nervøs, og du kan opleve hovedpine. Check med din læge om anbefalinger til en passende fedtforbrænder kost pille.

Tips & advarsler

  • Diskutere med din læge om du er en kandidat til receptpligtige slankepiller eller skal du bruge over-the-counter vægttab medicin.
  • Fedt blokkere kan forårsage ukontrollerede afføring.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com