Homøopatiske midler mod AIDS

03/23/2013 by admin

AIDS er en alvorlig immundefektvirus, der kan have fatale konsekvenser. Det anses for at være den sidste fase af HIV sygdom. Det dræner det menneskelige system med kapacitet til at afværge sygdomme forårsaget af bakterier, vira og svampe. Kræft og infektioner er mere tilbøjelige til at opstå, fordi kroppens naturlige immun forsvaret systemet er kompromitteret. Ca 39,5 millioner mennesker er ramt af AIDS i hele verden. Traditionel medicinsk behandling, som den homøopatiske avenue har været udnyttet i sin behandling.

AIDS symptomer

AIDS forårsager udtømning af det menneskelige immunsystem, at gøre folk mere modtagelige for infektioner. Symptomerne omfatter nattesved, feber, kulderystelser, vægttab, træthed, diarré og hævede lymfekirtler. Der er ingen kendt kur mod AIDS, men den typiske medicinske behandling for symptomer på AIDS er HAART (highly active antiretroviral behandling).

Homøopatiske midler

Naturlige homøopatiske midler har været undersøgt og udnyttet af syge af AIDS. Akupunktur har vist sig nyttigt, så godt. Men der er ingen naturlig behandling, der har vist sig for at helbrede AIDS. Nogle kan være værd at prøve, som en alternativ måde at løse nogle af symptomerne af hensyn til komfort. Det er imidlertid afgørende, at de gennemføres under ledelse af din læge. Et par af de urter, der er anbefalet er St. John's wort og aloe vera. De urter, der er kendt for at øge immunforsvaret er echinacea, ginkgo og astragalus. Hvidløg kan være en fordel i kampen mod virus og bakterier. Kats klo er en urt, der daterer sig tilbage til de indfødte indianere og blev betragtet som en hellig medicinplante. De kogte rod og inderste bark og gjort det til en urtete. Succesfuld forskning af forskere har genereret patenter for nogle af de kemikalier i cat's claw, der er til gavn for AIDS, såvel som kræft og gigt. En af fordelene ved homøopatiske behandlinger er, at de kan blive dækket til personens særlige symptomer.

Dr. Issac Mathai er en homøopat, der understøtter den homøopatiske avenue til behandling af AIDS. Han konkluderer, at det stimulerer immunsystemet til at støtte i kæmper for at undgå sygdom. Han understøtter brugen af naturlægemidler, kosttilskud, vitaminer og homøopatiske lægemidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com