Gratis Menu opskrifter på sund kost

05/11/2014 by admin

Gratis Menu opskrifter på sund kost

Spise ude er dyre og kan være svært at gøre, hvis du prøver at spise sundt. Hvis du forsøger at opretholde en sund vægt og er på et budget, er det en smart idé at lave mad til dig selv. Du kan kontrollere kvaliteten og mængden af ingredienser vil i hver skål. Uanset om du leder efter opskrifter, der er lavt fedtindhold, kalorier, sukker og kulhydrater, eller er økologisk eller all-around sund, der er flere kilder gratis menuer.

Opskrift-websteder

Tag et kig på EatingWell.com, som der har Ernæring Fakta for hver opskrift og let søgbare menu ideer. Det indeholder også nyheder, konkurrencer og interviews. BellyBytes.com er en anden god kilde. HealthRecipes.com har opskrifter på lækre, sunde smoothies, risretter, æggeretter, hørfrø opskrifter og meget mere. Det offentliggør også informative artikler om sund kost, sundhedsmæssige betingelser, spekulerer på fødevarer og urter.

Også ser på interaktiv menu planner sites som ene af National Institutes of Health (Se ressourcer). Det hjælper dig med at planlægge morgenmad, frokost, middag og snacks. Du indtaster fødevarer og antallet af portioner, og det giver dig de ernæringsmæssige oplysninger og tæller kalorier for dig.

Kogebøger

Tjek sund mad kogebøger fra dit lokale bibliotek. Nogle gange gamle kogebøger er opgivet bortrejst gratis på biblioteker eller kirker. Du kan endda downloade dem gratis fra bestemte websteder, såsom HealthRecipes.com. Du vil være i stand til at fortælle hvilke opskrifter er sunde, fordi de generelt omfatter farverige frugter og grøntsager, fuldkorn, magert udskæringer af kød og hvidt kød i stedet for rødt kød. Sunde opskrifter er som regel forberedt via bagning eller stegning i stedet for stegning.

Venner, familie og naboer

Få sammen med venner og naboer, der også elsker at lave mad god-for-dig fødevarer. Handel opskrifter, menu ideer, kogebøger og tips med andre, der er interesseret. Se hvem kan komme op med de bedste opskrift kreationer og mest kreative ingrediens bindinger. Spørg dine familiemedlemmer, hvis de gerne vil bidrage en sunde opskrifter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com