Hvad er nogle helbredelsesmetoder for dårlig ånde hos børn?

06/19/2014 by admin

Dårlig ånde (halitosis) er ikke et problem, der er forbeholdt voksne. Mange børn kan opleve dette ofte pinligt tilstand. Faktisk har fleste af børnene mindst en påviselig graden af ubehagelige ånde første ting om morgenen. Der er flere faktorer, der kan bidrage til dårlig ånde hos unge mennesker. Heldigvis er der mange måder at afhjælpe problemet.

Almindelige årsager til dårlig ånde hos børn

I langt de fleste børn (85%), er dårlig ånde forårsaget af en mundtlig kilde. De regioner, der berøres mest ofte er områder mellem tænderne, under tandkødsranden og bagsiden af tungen.

Grunden til at de fleste børn har dårlig ånde efter wakening er fordi spyt ikke er produceret under søvn, og musklerne i munden er i en afslappet tilstand. Denne iltfrie område sætter scenen for indsamling af anaerobe bakterier.

Hvis børn ikke børste og tandtråd deres tænder regelmæssigt, kan gamle fødevarer skabe en perfekt grobund for bakterier, der forårsager forfald og dårlig ånde.

Andre årsager til dårlig ånde

En anden almindelig årsag til dårlig ånde hos børn er postnasal drop. Betingelsen kan være på grund af hyppige forkølelser, allergi eller vedvarende sinus infektioner.

Undertiden psykiske problemer kan udløse dårlig ånde.

Selv om langt størstedelen af tilfælde af dårlig ånde hos børn kan være let afhjælpes, er det meget vigtigt for en læge at undersøge et barn, når korrekt mundhygiejne undlader at helbrede tilstanden.

Retsmidler for dårlig ånde hos børn

Forebyggelse og behandling af dårlig ånde hos børn er en relativt enkel og ligetil proces. Det starter med god mundhygiejne. Sørg for dine børn børste og tandtråd deres tænder dagligt. Det er også vigtigt at rengøre bagsiden af tungen med en tandbørste og skylle munden.

Lad ikke børn bruge mundskyl, fordi mange indeholder alkohol og kan være skadeligt for børn ved indtagelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com