Årsager af vrangforestillinger

05/06/2014 by admin

Årsager af vrangforestillinger

Mennesker, der oplever vrangforestillinger har en forvrænget opfattelse af virkeligheden. De kan tro, de bliver forfulgt, når i virkeligheden ingen forfølger dem. En vrangforestilling person måske tror, nogen efter dem, da ingen har sådanne motiver. Vrangforestillinger er lige så forskellige som de mennesker, der lider af det. Flere årsager bidrager til udbrud af vrangforestillinger, herunder brug af narkotika, psykotiske lidelser, affektive sindslidelser eller demens.

Stofmisbrug

Ulovlige stoffer, såsom hash, kan være en årsag til vrangforestillinger i stofmisbrugere. Misbrugere, der deltager i narkotika brug som marihuana i flere år blevet på risikoen for at udvikle vrangforestilling lidelser. Nogle undersøgelser har konkluderet, at marihuana brug ikke er så harmløst som når opfattes, ifølge Bloomberg.

Psykotiske sygdomme

Psykotiske lidelser er normalt karakteriseret ved patient oplever paranoia og vrangforestillinger. Psykotiske sygdomme omfatter dem, såsom skizofreni, skizoaffektiv lidelse og vrangforestillinger lidelse. En person med vrangforestillinger lidelse kan eksempelvis opfatter, at han har en livstruende sygdom, når ingen er til stede. Vrangforestillinger hos personer med vrangforestillinger lidelse som regel vare mindst en måned.

Affektive sindslidelser

Humørsvingninger omfatter dem som depression og bipolar lidelse, som kan udløse udbrud af vrangforestillinger. Affektive sindslidelser er forstyrrelser af hjernen, som medfører unormal adfærd og tanker. Sådanne sygdomme provokere plejer falske overbevisninger i sindet af lidende.

Demens

Demens omfatter sygdomme i hjernen, der omfatter hukommelsestab og mental svækkelse. Alzheimers sygdom konti for mange tilfælde af demens. Fælles vrangforestillinger opleves af dem med Alzheimers sygdom omfatter misplacing en vare og at antage nogen stjal det eller at tro en tur til lægen er et forsøg på at tvinge dem til et plejehjem. I det væsentlige har patient med demens en forvrænget opfattelse af virkeligheden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com