LDS Addiction Recovery-programmer

03/26/2010 by admin

LDS afhængighed opsving Program er en tro-baseret program, sponsoreret af The of Jesus Kristi Kirke af sidste dages hellige; nogen kæmper med afhængighed er imidlertid velkommen til at deltage i en gruppe.

12-trins Program

LDS-programmet er baseret på 12-trins-model. LDS tilgang er lidt forskellig. Meget som Anonyme Alkoholikere kræver det deltageren at indrømme, at problemet, foretage en opgørelse over uret, tage dem og gøre restitution med dem du har krænket så meget som muligt. Men det omfatter åndelige elementer såsom at bekende din uret til Gud og præstedømmets ledere, at sætte dit liv i hænderne på den himmelske Fader og Jesus Kristus og stole på Jesu Kristi forsoning magt til at helbrede dig.

Fokus på løsninger, ikke problemer

En typisk LDS afhængighed opsving klasse diskussion vil fokusere på at finde løsninger på problemet med narkotikamisbrug, ikke beretter eller genoplev tidligere erfaringer. Af konstant revidere øjeblikke af afhængighed, det holder problemet frisk i erindringen hos misbrugeren, i stedet for at hjælpe dem komme forbi problemet.

Troen på Jesus Kristus

Andre 12-trins programmer omfatter også ringer på en højere magt hjælp til inddrivelse proces. LDS afhængighed-opsving program fokuserer specifikt på tegningen på den helbredende kraft af offer og Jesu Kristi forsoning. For at få succes i dette program, skal du være villig til at sætte din tro på Jesus Kristus og genkende ham som Guds søn.

Klasse støtte

Selv om afhængighed opsving håndbog er tilgængelig online gennem ProvidentLiving.org, er klasse deltagelse stærkt anbefales. Gruppelederen og andre klassemedlemmer tilbyde støtte, og tildelinger giver for at holde hvert medlem aktiv i gruppen.

Familiemæssig støtte

Ud over dette program for at inddrive stofmisbrugere, LDS socialydelser også tilbyder support for familien gennem lokale agenturer. ProvidentLiving.org har en liste over de forskellige agenturer af staten.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com