Omfattende Information om Diabetes

03/29/2010 by admin

Omkring 23,6 millioner mennesker i USA har en form for diabetes, ifølge de nationale Institut for Diabetes og Digestive og nyresygdomme. Forskerne har endnu ikke udpeget en nøjagtige årsag til diabetes. Men miljømæssige og genetiske årsager kan være skylden for udviklingen.

Typer

En stofskifte lidelse, diabetes opstår, når kroppen ikke kan metabolisere glukose korrekt, enten fordi kroppen ikke producerer tilstrækkelig insulin (Type I diabetes) eller kroppen ikke effektivt bruger insulin det producerer.

Symptomer

Type II diabetes er undertiden asymptomatisk. Type I og type II diabetes symptomer kan omfatte overdreven tørst, sult, træthed, vægttab og dårlig sårheling.

Behandling, Type I Diabetes

Mennesker med type diabetes skal behandle deres tilstand med insulin. Motion og sunde måltider også støtte i behandling.

Behandling, Type II Diabetes

Type II diabetes behandles med livsstilsændringer som en velafbalanceret kost, motion og glucose kontrollerende oral medicin såsom repaglinide (Prandin) og glipizide (Glucotrol). Insulin kan være nødvendig hos personer med type II diabetes, der ikke reagerer på ændringer i livsstil.

Advarsel

Ubehandlet sukkersyge kan føre til blindhed, slagtilfælde, nyreproblemer og nerveskader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com