Hvordan du kan diagnosticere epilepsi

04/03/2010 by admin

Hvordan du kan diagnosticere epilepsi

Epilepsi er meget almindeligt forvekslet med andre sygdomme, så diagnosen er meget vigtigt, før du flytter videre med behandling eller forsøger at bestemme dens årsag. En række tests er ofte nødvendigt at diagnosticere epilepsi. Læs videre for at lære mere om hvordan du kan diagnosticere epilepsi.

Instruktioner

• Diskutere din medicinske historie i detaljer med din læge. Du vil blive spurgt om din sundhed og livsstil til at hjælpe med at bestemme årsagerne til din anfald, som stofbrug, head trauma og kropslige infektioner er andre muligheder udover epilepsi. Din læge vil også gerne vide, hvis du eller nogen i din familie har haft anfald i fortiden.

• Bring en person, der overværede din anfald med dig til udnævnelsen hvis det er muligt, som du kan have svært ved at huske de øjeblikke, der fører op til din beslaglæggelse og hvordan det syntes. Hvis beslaglæggelsen skete uden for dit hjem på arbejdet eller i skolen, bede en nær ven eller kollega skal enten komme med dig til udnævnelse eller beskrive beslaglæggelse til dig på forhånd på en måde, du kan overføre til din læge.

• Forberede din læge for at foretage flere test til at diagnosticere din tilstand. Den mest almindelige metode til at diagnosticere epilepsi er en EEG test, eller elektroencefalograf, der tester din hjerne bølge mønstre for usædvanlig aktivitet gennem elektroder, som din læge tillægger din hovedbund.

• Planlægge din EEG prøven udføres i et ambulatorium eller på lægens kontor. Testen er normalt omkring 60 minutter lang, selvom din læge kan kræve et betydeligt længere tid til at læse resultaterne. Din læge kan også foreslå kører testen, mens du sover, da hjerne bølge aktivitet er nogle gange lettere at måle under søvn, eller han kan give dig med bærbare EEG Afprøvningsudstyr til at overvåge du hele dagen.

• Være opmærksom på, at epilepsi patienter i omkring 50 procent af tilfældene ikke vise unormal hjerneaktivitet af EEG test. I disse tilfælde, er andre tests nødvendige. En anden populær diagnostiske test for epilepsi er brain imaging, som ofte bruges med børn eller for første gang anfald fundet hos voksne.

• Få en blodprøve for at udelukke andre sygdomme, der involverer anfald. Blodprøver vil generelt blive anbefalet af din læge, hvis det er nødvendigt. Blodprøver er meget almindeligt anvendt til diagnosticering af epilepsi hos børn.

• Gennemgå diagnostiske test til at evaluere din adfærd og humør, intellektuelle evner, fysiske koordinering og muskel kommando. Disse prøver er nyttige i forståelse effekt anfald har på din krop og sind og også kan hjælpe med at bestemme årsagen til din epilepsi.

Tips & advarsler

  • En EEG udføres normalt senest en dag efter anfaldet opstår, når det er muligt, så resultaterne er mest nøjagtige inden for denne tidsramme.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com