Hvordan til at bede om hjælp og støtte

10/14/2016 by admin

Hvordan til at bede om hjælp og støtte

Nogle mennesker finder det vanskeligt at bede om hjælp og støtte, selv om de virkelig har brug for det. Finansielle mangler, personlige problemer eller følelsesmæssig belastning er grunde folk har brug for støtte. Problemer hober sig undertiden op og bliver situationen ud af kontrol. For eksempel, hvis du er en nyligt fraskilt enlig mor, der har nået den maksimale grænse på hendes kreditkort, vil du behøver finansielle hjælp og følelsesmæssig støtte. Disse tips vil hjælpe dig med at få støtte.

Instruktioner

• Identificere problemet skal du hjælpe med at løse. Den vigtigste del af anmodende hjælp og support er notering, hvad der er galt og at foreslå metoder til at forbedre situationen.

• Identificere, der kan hjælpe dig. For eksempel, hvis du ønsker at ansøge om et green card men forstår ikke hvordan du kan udfylde formularen, spørge læreren ved siden af hjælp, eller gå til det amerikanske indvandring støttekontor.

• Praksis beder om hjælp. Sidde foran et spejl og snakke med dig selv. Forklare problemet og hvordan du vil have hjælp til at løse problemet. Det kan synes fjollet i første omgang, men det er hvordan du kommer til at se at de spørger til at hjælpe dig.

• Spørg en ven eller et familiemedlem til at komme med dig. Nogle gange er det nemmere at bede om hjælp, hvis du tager nogen, der kan give moralsk støtte og styrke din selvtillid. Spørg din støttende person at vurdere, hvor godt du udføres når du bliver bedt om bistand.

• Beregne, hvad du har brug for. Antag for eksempel, du ønsker at låne penge til at betale gæld. Tilføje alle dine lån, kreditkort regninger og leje af forfaldne betalinger til at bestemme det beløb, du har brug for. Når du foretager beregninger og dokumentere dine udgifter, befinder du dig i bedre stand til at nærme sig en bank om at få en konsolidering lån.

• Skrive en skrivelse med anmodning om hjælp. Det er nogle gange nemmere at bede om hjælp eller støtte i et brev, at det er mere løsrevet. Hvis du ønsker en nedsat pris for leverede seniorer måltider, skrive til programmets administrator og spørge personen, der leverer mad til at give det til hende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com