Hvordan man kan overvinde Paranoia

04/27/2013 by admin

Hvordan man kan overvinde Paranoia

Det er almindeligt for folk at have paranoide tanker. Ifølge en 2006 undersøgelse foretaget af et team af Institut for psykiatri baseret på King's College, London, paranoia er mere udbredt end psykiatere tidligere troede og er næsten lige så almindeligt som angst og depression. Taler med nogen du tillid og tænke positivt kan hjælpe dig med at overvinde paranoia. Tale med en terapeut tilbyder en mere langsigtet løsning, hvis paranoia at overtage dit liv eller forårsager intens angst.

Instruktioner

• Del dine tanker med nogen du har tillid til. Taler med en betroet ven eller familiemedlem hjælper perspektivere frygtsomme tanker og kan hjælpe dig med at indse, at din frygt er ubegrundet.

• Fokus på positivt. Paranoia kan udløses af stress, angst, depression og større liv forandringer, ifølge Institute of Psychiatry. Tænker på de positive aspekter af dit liv kan afhjælpe disse betingelser og bidrage til at ændre dine tankemønstre. Ved hjælp af visuelle effekter og bekræftelser kan også hjælpe dig til at tænke mere positivt.

• Spørgsmål din frygt. Institut for psykiatri anbefaler, at du spørger dig selv, hvis det er muligt du har overdrevet den opfattede trussel, hvis dine bekymringer er baseret på følelser snarere end beviser, og hvis det er sandsynligt, at du ville være fremhævet over alle andre. Denne form for ræsonnement kan hjælpe folk til at indse, at de er bekymrende unødigt, især hvis der er ingen uomtvistelige beviser til støtte for deres frygt og andre folk ikke deler deres mistanke.

• Fjern fra din paranoia. Daniel Freeman, Jason Freeman og Philippa Garety i deres selvhjælpsbog "At overvinde Paranoid og mistænkelige tanker" forklare at overvågning paranoide tanker ved hjælp af dagbøger og skriveøvelser kan hjælpe folk til at løsne sig fra dem.

• Søge hjælp. Det kan være nødvendigt at tale med en kvalificeret terapeut hvis paranoide tanker forstyrrer dit liv og relationer, der forårsager en masse distress, eller gøre du føler dig deprimeret eller selvmordstanker. Tale med en person, der har en specialviden om paranoia.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com