Hvordan kan jeg tabe sig hurtigt--- og gratis?

04/16/2013 by admin

Hvordan kan jeg tabe sig hurtigt--- og gratis?

Markedet er i dag glutted med kost piller, kost fødevarer, fitnessudstyr og vægttab programmer. Disse alle koster penge. Er det muligt at skære din talje uden udtynding tegnebogen? Det tager lidt mere personlig disciplin, men det kan gøres.

Instruktioner

Kost

• Find en ven, der er villige til at holde dig ansvarlig. Fortæl hende at du ønsker at tabe sig og at du vil have hende til at hjælpe dig. Sørg for hun bekymrer sig om dig nok til at være ærlig og strenge.

• Holde en daglig log af alt du spiser---måltider, snacks og drikkevarer. Give denne liste til din ven og diskutere det med hende. Det er vigtigt at indse, hvor meget og hvor ofte du virkelig spise.

• Halveret din portioner. Når du uddele mad, tjene dig kun halvdelen af hvad du vil normalt spiser, og gem resten til rester. Hvis du spiser ud, opdele et måltid med nogen, eller fortælle tjeneren god tid, at du kun en halv portion.

• Spis kun på angivne tidspunkter. Tre måltider og måske en eftermiddag snack er rigeligt for de fleste mennesker. Nogle mennesker gør meget godt på to måltider om dagen---en solid morgenmad og frokost, med kun frugt eller en let salat i aften. Dette er en fremragende formel til vægttab.

Motion

• Finde en ven til en øvelse partner. Det er bedst, hvis denne ven er allerede i form og nyder motion. Bede ham om at træne med du mindst tre gange om ugen; fem eller seks er optimal.

• Gå eller cykel til en hel time ad gangen om muligt. Ved første gå forsigtigt, men derefter opbygge gradvist hastighed og udholdenhed. Dette vil være mere effektiv end to 30 minutters sessioner.

• Være konsekvente! Regn, sne, slud og hagl vil ikke stoppe postbudet, og de bør ikke stoppe dig. Du kan ikke tabe sig, medmindre du er trofaste i træningen. Sørg for din motion partner er villig til at være konsekvent samt.

• Motivere dig verbalt, ikke bare mentalt. Når du går i regnen og virkelig ønsker at holde op, fortælle dig selv, "Jeg kan gøre det! Jeg taber vægt! Jeg vil til at se godt ud!" Sig det højt, og spørg din ven til at fortælle dig noget lignende.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at forbyde dig nogen fødevarer; Du skal blot spise mindre af alt. Dette er mere effektive og lettere at holde med end typiske kost programmer, hvor visse fødevarer er "godt" og andre er "dårlig." Være tålmodig. Denne metode er ikke "30 pounds i 30 dage," men det er bedre for din krop, og den vægt, du taber vil holde dig fra. Satsen for vægttab er direkte relateret til hvor trofast du er med små portioner og konsekvent øvelse. Du er i kontrol her.
  • Hvis du er diabetiker eller hypoglykæmiske, eller har du andre helbredsproblemer, tale med din læge før du starter en kost og motion vægttab regime. Der kan være ting du behøver at vide for at sikre, at du ikke vil skade dit helbred.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com