Hvordan til at fuldføre en Patient Plan for pleje

09/18/2016 by admin

Hvordan til at fuldføre en Patient Plan for pleje

En patient plan for pleje tillader folk i en sundhedssektoren indstilling til præcist oprette et kort for inddrivelse af en patient ved at gennemføre behandlinger og markere kortsigtede mål, der giver mulighed for både pedeller og patienten at lægge mærke til positive tendenser, der finder sted. En plan for pleje kan være vanskeligt at gennemføre Hvis diagnosen er svært at afgøre, og vejen til recovery hård til kort, så du skal være meget opmærksom på behovene hos patienten.

Instruktioner

• Identificere enkelte, familie eller Fællesskabets reaktion på aktuelle eller potentielle sundhedsproblemer. Når et problem er identificeret, formulere en langsigtet eller decharge mål. Sætningen eksempel ville være: "klienten vil være faldet mængde væske dræning fra lungerne på tidspunktet for dechargen."

• Vælg en sygepleje diagnose fra listen over godkendte NANDA sygepleje diagnoser, som bør omfatte hvad diagnosen "hænger sammen", og at diagnosen "fremgår af" subjektive og objektive tegn og symptomer, som sygeplejersken skal indsamle mens de udfører vurderingen.

Eksempel sygepleje diagnose ville læse: "patienten udstiller overskydende væskebalance relateret til kompromitteret regulerende mekanisme, som det fremgår af (mål) pleural effusion, nedsat hæmoglobin og hæmatokrit og de (subjektive) klient stater, ' jeg vil være glad, når denne hævelse går væk. Jeg er villig til at vædde på, jeg ikke kan passe noget af mit tøj derhjemme.'" Denne erklæring skal også støttes med tertiær data, der forklarer, hvorfor dette er en bekymring for klienten.

• Identificere klienten resultater, der kan reagere på sygepleje interventioner. Sygepleje resultater klassificering (NOC) er baseret på NANDA diagnose fra trin 2. Resultat mål bør være kortsigtede mål. Dette er et eksempel på en kort sigt resultatet mål: "kunden vil opretholde klart lunge lyde og viser ingen tegn på dyspnø hele kliniske dagen, som det fremgår af mindsket mængden af dræning der udvindes via brystet tube, oxygen mætningsniveauer over 90 procent og ingen synlige tegn og klager over åndenød."

• Vælg handlinger, som sygeplejersken skal udføre for at hjælpe klienten med at opfylde resultaterne fra trin 3. Sygepleje interventioner klassifikationer (NIC) er baseret på de relaterede eller medvirkende faktorer. Interventionerne bør være klart, præcist og målrettet. Sætningen eksempel ville være: "Overvåge lunge lyde for knitren, respiration for indsats og bestemme forekomsten og sværhedsgraden af enhver dyspnø."

• Forklare begrundelsen for alle sygepleje interventioner. Hvis der kræves en yderligere kilde, Sørg for at nævne kilden og side numre.

• Vurdere klientens fremskridt mod opfyldelse af resultatet (NOC) fra trin 3. De følgende spørgsmål og udsagn bør besvaret eller evalueret for hvert udfald:Var resultatet mødte, ikke opfyldt, eller delvist opfyldt?Bestemme årsag(er) resultatet ikke var opfyldt.Bør være resultatet fortsatte, ændret eller opsagt? I så fald hvorfor?Det er vigtigt at huske på, at hvis NANDA diagnose afbrydes derefter resultatet (NOC) og interventioner (NIC) er også afsluttes.

Tips & advarsler

  • Nogen udfører en plejeplan bør få specifikke instruktioner fra hans eller hendes respektive institution der er forskellige formater, alle kredser omkring det ovenstående format.
  • Hvis du er helt vild om, hvordan du opretter en plejeplan, er der bøger du kan købe fra boghandlere, der giver eksempel pleje planer for forskellige patienters problemer.
  • Hver plejeplan bør individualiseres. Det ville ikke være smart at forsøge at bruge en enkelt plejeplan for hver klient. Hver klient er forskellige og reagerer på behandlinger forskelligt; plejeplan skal derfor være klient-specifikke.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com