Sådan Cope med seler som Teenager

01/07/2014 by admin

Sådan Cope med seler som Teenager

Iført seler som teenager kan være en ubehagelig oplevelse. Coping med seler som en teenager kan gøres lettere ved at følge et par enkle trin for at gøre processen lidt mindre smertefuld (fysisk og følelsesmæssigt) og lidt mere produktive.

Instruktioner

• Acceptere seler. Teens ofte bære seler for et til tre år, så de bliver en del af en teenagers hverdag. Som sådan, at jo hurtigere en teenager kan acceptere seler, jo mere sandsynligt er det at klare på en daglig basis og integrere dem i rutiner.

• Accessorize med seler. En af de mere behagelige måder at håndtere iført seler som en teenager er evnen til at bære farvede gummi bands. De fleste teenagere deltage i en månedlig check-up og har mulighed for at ændre deres band farve regelmæssigt. Kig på ændring af bands som en mulighed for at accessorize. Vælg farver, der afspejler kommende ferie, bære skole farver eller fejre dit foretrukne sportshold seneste sejr.

• Minimere smerter. Udover det daglige besværet med metal at tage op plads i en teen munden, kan seler være ganske smertefuld. Seler er særligt ubehagelige umiddelbart efter justering. Træffe nødvendige foranstaltninger til at minimere smerten ved at udføre smertestillende for at lette post check-up skiftende eller voks for at beskytte tandkød fra skarpe ledninger og kanter.

• Fokus på det endelige resultat. Mens seler kan være en vedvarende hovedpine for et par år, forsøg at fokusere på resultatet af alle arbejdet - et smukt smil. Ved håndtering af seler og tager godt på dem, kan fordelene opvejer kampen.

• Planlægge. Forældre kan hjælpe teenagere klare seler ved at få dem startede tidligt. Ofte de høje skole år er mere stressende for teenagere, så ved at have seler i middle school, de er mindre tilbøjelige til at beskæftige sig med forlegenhed for dating med seler. Teenagere ofte tage flere billeder til klubber, sport og danse i de senere skoleår, så har seler tidligt kan tage væk de potentielle selvbevidsthed, at resultaterne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com