Hvordan man forebygger Parkinsons sygdom

01/18/2014 by admin

Allerede nu, har ikke videnskabelige forskning fundet en kur for Parkinsons eller fastlagt den nøjagtige årsag til denne sygdom, hvilket gør dens forebyggelse næsten umuligt. Der er omkring 1 million mennesker i USA lever med denne hjernesygdom. Parkinsons sygdom opstår, når ca. 80 procent af visse nerve celler inde i hjernen blive forringet af ikke at kunne producere nok dopamin. Dopamin er et nødvendigt kemikalie, der kan funktionen af muskelbevægelser, balance og koordination. Parkinsons er ikke fokuseret på enhver én Etnicitet og påvirker både mænd og kvinder. Anført nedenfor er flere faktorer, der kan bidrage til denne sygdom, herunder tre mulige miljømæssige årsager at man kan undgå.

Instruktioner

Hvordan man forebygger Parkinsons sygdom

• Udskift dit indtag af godt vand med kildevand. Forskerne mener, at landdistrikterne levende kan bidrage til denne sygdom, som forskere Bemærk at forbrugende brøndvand kunne være en medvirkende faktor. Selv om der er ingen tydelige tegn på denne augury, er der lever i landdistrikterne mere tilbøjelige til at forbruge godt vand end dem, der bor i byområder.

• Undgå eksponering for almindeligt anvendte ukrudtsmidlet paraquat, samt pesticider rotenon. Paraquat er meget udbredt i USA som en kemisk for at dræbe ukrudt og græs. Kun licenseret applikatorer bør bruge denne kemiske, da det er meget farligt, hvis de anvendes uden de forebyggende foranstaltninger. Hvis du er udsat for dette herbicid, ikke drikker eller inhalere det.

• Hvis du arbejder med eller udsættes rotenon pesticider ikke indånder sin støv eller gør det muligt at komme i kontakt med huden eller øjnene. Forskere har konstateret, at både paraquat og rotenon kan være forbundet med debut af Parkinsons fordi et kemisk stof kaldet MPTP har vist sig for at være meget lig disse stoffer. Undersøgelser fandt, at injektion af MPTP i nogle dyr umiddelbart føre til udbrud af Parkinsons.

Tips & advarsler

  • Besøg Parkinson's Disease Foundations hjemmeside for mere information om de genetiske og miljømæssige faktorer, der kan sætte dig i risiko for Parkinsons sygdom.
  • Da Parkinsons kan være et resultat af fælles gener med familiemedlemmer, som også har sygdommen, er der simpelthen ingen måde at forhindre mulig debut, hvis du er genetisk risiko.
  • Tegn på Parkinsons kan omfatte rysten, stivhed eller stivhed i leddene, balanceproblemer, problemer med at skrive og tale, depression, stiv ansigtsudtryk og dæmpet tale. Hvis du eller et familiemedlem vise ovenstående symptomer, søge lægehjælp omgående.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com