Hvad betyder det betyde hvis dine kontaktpersoner har hvide pletter på dem?

11/05/2013 by admin

Hvad betyder det betyde hvis dine kontaktpersoner har hvide pletter på dem?

De hvide pletter på dine kontaktpersoner kan være meget ubehageligt og irriterende og kan føre til forskellige øjenproblemer.

Årsager

Protein aflejringer forårsager hvide pletter på kontakter. Menneskelige tårer er lavet af lipider og alle mulige andre ting at medtage protein. Proteinet tillægger kontaktlinse via tårer i form af en gelé-lignende depositum. Dette sker typisk, på høj-vand indhold soft-kontaktlinser (ikke-engangs).

Problemer

Når protein aflejringer får på dine linser, kan du lider af nedsat syn, kløe og bevidstheden om, at du er iført kontaktlinser.

Effekter

En allergisk reaktion fra disse proteiner, når ubehandlet kan forårsage giant papillær konjunktivitis (GPC). Hvis dette sker, muligvis kontaktlinse slid at stilne indtil reaktionen rydder. I svære tilfælde, kan kontaktlinser ikke længere være en mulighed.

Rengøring

Bruge en enzymatisk renere ugentligt til at holde kontakter gratis af protein. Denne renere er typisk i tabletform. En anden mulighed er at bruge klare pleje rengoering og desinficering kontakt løsning.

Løsninger

I de fleste tilfælde vil regelmæssig udskiftning af dine kontaktlinser hjælpe dig med at undgå protein aflejringer og ubehag og sløret syn de kan skabe. Hvis når du skifter til en hyppig udskiftning kontaktlinse eller ren dem rutinemæssigt, og du er stadig ikke i stand til at holde din gratis protein linser, kan kontaktlinser ikke være rigtigt for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com