Den bedste Fysioterapi til achillessenen

10/04/2013 by admin

Achillessenen forbinder hælen til lægmuskler. Det er de tykkeste og stærkeste sene på din krop, fordi benmuskler er de stærkeste muskler i kroppen. Lægmusklerne tillade dig at løbe, gå og hoppe, og achillessenen skal være i stand til at udholde ikke kun din vægt, men den ekstra stress, at nogle aktiviteter sted på senen.

Skader

Efter Achillestendon.com, er mere end 230.000 Achilles sener såret hvert år i USA. De er forårsaget af ting som trykken i hofte eller ryg, høj eller lav buer i fødderne, uddannelse, skiftevis hæl højder i dine sko og ujævne ben.

Tendinosis og brud

Tendinosis og senen brud er de to mest almindelige skader på akillessenen. Tendinosis begynder med morgenstivhed i senen, der gradvist bliver værre. En seneruptur opstår når senen faktisk tårer (enten helt eller delvist). Denne skade er invaliderende og smertefuld. Akut tendinosis og en delvis brud er nogle gange svært at skelne.

Resten

Efter en skade din akillessene er resten, hvad den behøver. Dette tillader senen at begynde healing uden at blive brugt i normale bevægelser, der kunne yderligere skade senen eller i det mindste holde ud nogen genopretning. Afhængigt af hvor alvorlig skaden er, skal du give det en måned af resten. Resten betyder ikke samlede inaktivitet. Du kan stadig svømme eller moderat cykling så længe aktiviteterne ikke forårsage smerte.

Stræk og motion

Du bør strække deres lægmusklerne i mindst 20 minutter hver dag. Ideen er at løsne op i musklerne. Hvis andre benmuskler (f.eks hofter eller lår) bidrager til problemet, løsne dem så godt. Dette kan gøres ved stående på kanten af en trappe og langsomt hæve og sænke dine hæle. En anden øvelse er at stå to fødder fra en væg og læne mod væggen samtidig holde hælene fladt på gulvet.

Specialiseret terapi

Din fysioterapeut vil sandsynligvis har udstyr til at gøre mere specialiserede behandlinger, der hjælper senen på et dybere plan. Disse behandlinger omfatter ultralyd, elektrisk stimulation og laser photostimulation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com