Enebær Allergi Relief

09/24/2013 by admin

Enebær træer er nåletræ evergreens, der bestøver om vinteren, og bruges ofte til juletræer og kranse, forårsager årstidens "ferie" allergi hos personer med pollenallergi og relaterede allergisk astma. En bred vifte af behandlingsmuligheder give enebær allergi relief, med afskaffelse af enebær pollen kilde er den mest gavnlige.

Naturlig allergi behandlinger

Enebær allergi forårsage allergisk rhinitis symptomer som tilstoppet næse, nysen, løbende næse og vejrtrækningsbesvær. Nasal overbelastning, og sinus pres kan blive behandlet med homøopatiske mundtligt dekongestanter og nasal vandingsanlæg og sprays.

En neti pot eller andre nasal kunstvanding system fyldt med 2 kopper lunken vand og en natriumbikarbonat blanding af 1 tbsp. salt og 1 tbsp. bagepulver effektivt dræn den nasale passager af overskydende væske og slim. Tip hovedet til den modsatte side af hvor blandingen er forvaltes, så løsningen at løbe fra den modsatte næsebor næsebor. Skifte sider at gentage for de bedste resultater. Vær forsigtig, hvis du har øre tryk; Det kan forværre efter benytter en nasal drænsystem på grund af overskydende væske i de eustakiske rør, der fører til mellemøret, forårsager øreinfektioner.

Allergisk astma retsmidler

Astmatikere kan lide af enebær allergier, resulterer i lungerne og luftvejene betændelse, der kan forårsage hals ømhed, hvæsen, kronisk hoste og sammensnøret vejrtrækning. Recept inhalatorer, som klart inhaleret pollen obstruktion, og oral antihistaminer, der reducerer lungebetændelse, kan reducere symptomerne. Hoste suppressants, dekongestanter og sugetabletter kan mindske Slim oprustning.

Derudover kan kogende en blanding af vand og eukalyptus, pebermynte eller Vicks VapoRub åbne luftvejene. Stå over den kogende blanding med et håndklæde over dit hoved, dybt indånde dampene. Vejrtrækning i dampen fra et varmt brusebad skaber en lignende effekt af fugtgivende og åbner luftvejene, mens lindre sinus pres og facial ømhed årsag af enebær allergi.

Traditionel medicin

Begrænsning af eksponering til enebær træer og pollen giver både astma og allergi relief. At holde Vinduer lukket, ved hjælp af luftrensere og sove med en vaporizer kan også give komfort og mindske virkningerne af enebær pollen.

Årstidens vinter allergi skud, hvor små doser af enebær allergen er sprøjtes ind i kroppen, kan hjælpe desensitize individ, faldende udbrud af ekstreme reaktioner. Recept øjendråber er tilgængelige for allergisk conjunctivitis symptomer af kløende, rindende øjne. Kortikosteroider, antihistaminer og inhalatorer er andre traditionelle behandlingsmuligheder, der kan reducere symptomerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com