Kapsler vs kapsler

05/17/2010 by admin

Kapsler vs kapsler

Kapsler blev opfundet i Europa i midten af 1800-tallet. De er to sammenvoksede udvendige dele normalt lavet af gelatine, som indkapsler medicin eller vitaminer. Det opløser og frigiver den lukkede stof i maven. Kapsler, men ikke vises indtil i midten af 1980 ' erne. Glat overtrukne tabletter, formet som en kapsel, kapsler er nemme at sluge og opløses hurtigere end en ubestrøget tablet.

Pris og Design

Uden overtræk tabletter kan produceres hurtigere end kapsler. Kapsler er derfor dyrere. Som en hybrid er kapsler et sted i mellem men stadig billigere. Udformningen af Tablet blev oprettet for at afhjælpe frygt over manipulation, der opstod under en udslæt af drab. Disse mord resulterede fra forgiftet, over-the-counter acetaminophen kapsler i 1980 ' erne.

Tolerance og Absorption

Nogle mennesker har psykisk eller fysisk angst om at tage medicin i nogen fast form, om uden overtræk tabletter eller gel caps--en hybrid af kapsler og væske. De to halvdele af kapslen kan trækkes fra hinanden, så pulver eller flydende medicin inde kan blandes med mad eller drikke til at hjælpe med at få det i maven. Den menneskelige krop absorptionshastigheden for enten design, men er omtrent det samme med kapsler er lidt hurtigere.

Medicin og kosttilskud

For smertestillende medicin, jo hurtigere absorption, jo bedre. De fleste andre receptpligtig medicin eller over-the-counter smertestillende såsom ibuprofen kan kun blive absorberet af kroppen på en bestemt sats. Dette gælder for vitaminer og andre kosttilskud. I virkeligheden, elimineres vitaminer, der er absorberet for hurtigt i kroppen stort set gennem urinen så nogen fordele er tabt.

Sikkerhed

Kapsler kan manipuleres med, fordi de er to stykker af en ydre skal, der kan adskilles. Indholdet kunne derfor erstattet eller ændret. Kapsler er solid, så dette ikke kan ske. Selv så, bør sikkerhed sæler på enhver over-the-counter medicin og kosttilskud forhindre enhver ændring til enten design.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com