Gær infektion vs svamp infektion

12/08/2013 by admin

Fælles betingelser som fodsvamp, jock kløe og ringorm er alle produkter af svamp infektion er der også en hel række lidelser forårsaget af gær, en svampe organisme. Klinisk kaldes Candidiasis, eksempler på gær infektion omfatter vaginal gær infektioner, drosler og ble udslæt.

Infektion

Svampe og gær lever på alle overflader af det menneskelige legeme, og visse stimuli fremme aggressiv vækst, der kan forårsage infektion. Varme, fugtige forhold er særligt befordrende for deres vækst og sommeren er højsæson for infektion.

Vækst

Svampe vokser som enkelt organismer grenen gentagne gange for at dække mere areal. Gærsvampe er encellede svampe kulturer der multiply ved celledeling.

Ramte områder

Neglesvamp infektioner har en affinitet for keratiniseret væv, celler, der er konstant kaste og erstattet såsom hud, negle og hår. Gær infektioner er tegnet til folderne på kroppen, som under armene, munden, balder og genitale områder.

Symptomer

Misfarvning, inflammation, kløe, afskalning og brændende fornemmelser er alle almindelige tegn at væv er inficeret af svampe eller gær vækst.

Prognose

Fungus og gær infektioner er generelt milde og behandles med foreskrevne anti-svampe agenter. I sjældne tilfælde, kan infektioner sprede sig til blodbanen og forårsage kritisk sygdom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com