Tips til at undgå strækmærker under graviditeten

12/06/2013 by admin

Morgenkvalme og casual bekendte kommer op at klappe bugen, de fleste gravide kvinder kan regne med en anden uvelkomne besøgende: strækmærker. Mere end 75 procent af vordende mødre--- og 90 procent af dem, der er kaukasisk---kan forvente dem, typisk i den sjette eller syvende måned af graviditeten. Meget af hvad bestemmer, om du får dem og hvor slemt vil de være afhænger af genetik og hvor meget vægt du vinde. Men der er ting du kan tage i håb om at forhindre, eller i det mindste minimere dem.

Symptomer

Strækmærker kan vises ikke kun på maven, men også på bryster, arme, øvre lår og balder. De starter som røde linjer, og opstår fordi hudens elastiske fibre, ikke kan holde trit med den hurtige ekspansion af din krop som din lille én vokser, vige. En ardannelse processen begynder i dermis, lag af huden under den synlige dermis. Hvis strækning er stor nok, kan huden faktisk bryde åben. Over tid, de røde mærker fade og bliver hævet hvide linjer.

Forebyggelse

Undgå omfattende strækmærker ved at begrænse vægtøgning under graviditet til et passende niveau. Selvfølgelig, det er vigtigt ikke for at undereat---din fosteret afhænger af en korrekt strømmen af næringsstoffer for at udvikle sig korrekt. For de fleste kvinder er en gevinst på 25 til 35 pounds et godt mål at skyde. Spis en god balance mellem frugt, grøntsager, magert protein, fuldkorn og andre nærende fødevarer.

Ophold hydreret. Drikke masser af vand kan hjælpe din hud, forblive sunde og mere smidigt. Sikre korrekt blodcirkulationen til områder, der kan være udsat for strækmærker. Massere dem med en vaskeklud eller krop børste, når du brusebad.

Nyttige stoffer

Forskellige olier og cremer der markedsføres som værende nyttige i at forebygge strækmærker under graviditeten. Hvor effektive de er kan diskuteres; de kan ikke nå dermis, hvor strækmærker opstår. Men de kan lindre tørhed og kløe, og nogle af de vitaminer, de indeholder, kan drage fordel af huden. Cremer, der indeholder jojoba, vitamin E og hvedekim er populære, men forbruge fødevarer rige på vitamin E, vitamin C, zink og silica kan være mere effektive.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com