Sådan behandler eksem på et Budget

11/06/2013 by admin

Min søn blev født med forfærdelig eksem og fortsatte med at kæmpe gennem sit korte liv. Vi startede bruge tonsvis af penge på co-betaler for recepter og over-the-counter medicin og lotion. Som årene gik tog jeg henvisninger fra andre mødre, der har foretaget større udbrud en saga blot. Jeg er ikke læge, og heller ikke har jeg en medicinsk baggrund. Bare en mor, dele noget, jeg ville ønske jeg havde ved 3 år siden.

Instruktioner

• Jeg købte hver speciale lotion og creme, der blev anbefalet til mig af forskellige læger for over et år og de gjorde al hjælp nogle. Endelig fortalte en opsøge læge mig at bare bruge Vaseline. Hun sagde, at så snart min søn kom ud af bruseren, at lade ham "drop tør" og at anvende Vaseline generøst på sin hele krop. Det virker som en charme. Jeg er tilbøjelig til at sætte på lange PJs efter gnide ham til at holde ham fra at få alt fedtet. Men det koster mig mindre end $2 om måneden at smøre ham op i modsætning til $20-$30 jeg brugte, og det virker bedre!

• En ven af mine, hvis søn har også eksem, bemærke på hvordan hans eksem ryddet op i løbet af en weekend på stranden og jeg gjorde nogle forskning online om det. Havsalt er stærkt anbefales til behandling af eksem. Jeg købt en dejlig størrelse container på min købmand for mindre end $1,50. Jeg bruger omkring ¼ af en kop, hver gang jeg køre en bad for min søn. Nu, i stedet at haste ham gennem et bad jeg lade ham sidde og nyde det som det faktisk medvirken hans hud.

• Under normale omstændigheder salt og Vaseline tendens til at holde flare-ups til et minimum disse dage. En flair op opstår Hvornår jeg holde en billig mærke af hydrocortison creme på side. En eller to dage efter behandling vil normalt helt hjuls det. Hydrocortison cremer faktisk tynde huden og skal bruges sparsomt på små børn.

Tips & advarsler

  • Jeg er ikke læge, og heller ikke har jeg medicinsk uddannelse. Dette kan ikke arbejde på dig eller dit barn.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com