Hvordan man kan arbejde med autistiske børn

08/21/2013 by admin

Hvordan man kan arbejde med autistiske børn

Autisme samfund definerer autisme som en kompleks udviklingsmæssige handicap, der kommer fra en neurologisk sygdom i hjernen. Det vises typisk i børn omkring 2 år. Autisme voksende i vores samfund med en hastighed på 10 til 17 procent, rapporterede Center for Disease Control i 2007. Da autisme fortsætter med at blive mere udbredt, arbejde med børn i hjemmet og i skolen er ved at blive et presserende behov. Autistiske børn reagerer forskelligt på stimuli i modsætning til børn uden autisme. Børn med autisme med fordel familiemedlemmer og pædagoger, der forstår at arbejde og lære dem.

Instruktioner

• Gribe ind så tidligt som muligt i en autistisk barns liv. Tidlig indgriben indebærer diagnosticering og hjælpe et barn med en autisme forstyrrelse fra fødsel indtil omkring år 3. Hjernen hos meget små børn er mest modtagelig til at ændre og vil lettere acceptabel opførsel og ny viden.

• Lære autistiske børn i et struktureret miljø. Temple Grandin, en professor ved Colorado State University, der er autist mener selv, at børn, selv i en meget ung alder, nødt til at have den større del af ugen struktureret. Hun foreslår, at struktureret undervisning hjælper et barn med autisme bo "forbundet" med verden.

Struktureret undervisning indebærer et fysisk miljø, visuel træning og stimulation og en stiv undervisning tidsplan. Denne type undervisning hjælper autistiske børn fokus på verden omkring dem og til at forstå og behandle forskellige stimulation til disse.

• Forenkle instruktioner for en autistisk barn. Se en voksen udfører en enkel aktivitet såsom børste tænder og derefter kopiere den samme færdighed kræver kommer noget naturligt til et barn uden et handicap. Autistiske børn har brug for anvisninger opdelt yderligere at fremme forståelsen. Nedbryde grundlæggende opgaver i håndterbare instruktioner. For eksempel, ville åbne skuffen og at finde tandbørsten være det første skridt. At få tandpastaen er andet. Videre med en fordeling, og gentage vejledningen ofte indtil barnet griber koncept eller færdighed.

• Grænse distraktioner. Autistiske børn reagere ofte negativt på højt eller barske lyde. En del af en struktureret undervisningsmiljø begrænser distraktioner af støj eller for mange visuals. Langsomt hjælpe autistiske børn cooe med barske stimulation ved optagelse høje lyde på et bånd afspiller og spille dem tilbage gentagne gange på visse tidspunkter af dagen. Tving ikke barske stimulation på en forstyrret barn. Bring det gradvist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com