Naturligt middel mod en underaktiv skjoldbruskkirtel

09/16/2013 by admin

Naturligt middel mod en underaktiv skjoldbruskkirtel

Hypothyroidism opstår, når din skjoldbruskkirtel funktioner er lav. Det kan forårsage en række foruroligende symptomer, herunder depression, træthed, følsomhed over for kulde og vægtøgning. Normalt, skal patienter sættes på en receptpligtig medicin til at løse dette problem. Dog er der nogle ting du kan gøre for at øge thyroideafunktionen dig selv. Kontroller, at du drøfte dine muligheder med din læge før du beslutte, hvordan man behandler din hypothyroidisme.

Goitrogens

Efter iThyroid.com, er en måde at hjælpe boost thyroidea funktion at reducere dit indtag af goitrogens, som er fødevarer, der bremse thyreoideafunktion. De fleste goitrogens er i slægten brassica, herunder grøntsager såsom broccoli, blomkål, majroer, rosenkål og kål. De er mere koncentreret når grønsagerne er rå, så madlavning grøntsager vil reducere mængden af goitrogens. De kan også findes i soja, pine nødder, jordnødder og hirse. Der er en grund til ikke at spise din broccoli!

Motion

Hvad ikke udøve hjælp? When it comes to an underactive thyroid, any kind of exercise activity can help, according to Thyroid-Guide.com.

Yoga

Yoga er kendt for at have en positiv effekt på det endokrine system, som skjoldbruskkirtlen er en del. Blid udspænding af kroppen hjælper med at massage endokrine system organer og øge blodgennemstrømningen. Sarvangasana er en skulder-stativ udgør, der er specielt nyttigt for hypothyroidism, ifølge The Yoga sted.

Akupunktur

Østlige medicin kan tilbyde nogle behandlinger for hypothyroidism, ifølge akupunktur i dag. Akupunktur har med held lettede nogle tilfælde af hypothyroidisme. Ved at indsætte små nåle i bestemte områder af kroppen, kan akupunktør øge thyroideafunktionen.

Stress Relief

Stress er ofte årsag til en low-fungerende skjoldbruskkirtel. Mange læger bestille blodprøver for patienter med depression og angst, da de kan være årsager eller symptomer på skjoldbruskkirtel problemer. Ud over yoga teknikker diskuteres, patienter kan drage fordel af regelmæssige terapi sessioner og afspændingsøvelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com