Easy Motion Tips til din mave og lår

09/19/2016 by admin

Easy Motion Tips til din mave og lår

Mange mennesker motion på en månedlig, ugentlig eller endda dagligt, men undlader at opnå de resultater, at de er ser ud nemlig, på grund af mangel på ordentlig teknikker og overbelastning af muskler. Ved at tage din tid, skiftevis muskelgrupper og føje sort til din daglige træning, vil du begynde at se og føle sig bedre.

Varm op

Det er yderst vigtigt at varme dine muskler før du begynder enhver ab eller låret træning. Opvarmning vil øge din puls, som er nøglen til vægttab, og kan også forhindre en skade. Gode måder at varme op omfatter kører på plads, strække og gå.

Opretholde god Form

Det er en misforståelse, at under træning, skal du forsøge at gøre så mange gentagelser som muligt. Selv om det er godt at gentage mange gange for din træning, fremstiller kvalitet flere resultater end kvantitet. Det er især vigtigt at tage din tid at færdiggøre ab træning. Fokus på teknik. Altid holde din abs stramme, og virkelig gå gennem beslutningsforslag af øvelsen at tone dine muskler godt. Når du udfører en ab træning, erstatte sit-ups med crunches, eller gøre cyklen. Sit-ups kan er sjældent udført korrekt, og belaste nakken og tilbage.

En stykket er udført af simpelthen liggende med knæene bøjet, mens lidt løft hovedet mod himlen. En cykel kan udføres af liggende fladt på gulvet med hænderne bag din hoved og ben strækker sig lige foran dig. Løft ét ben ad gangen til albuen, der ligger overfor ben, og holde dit ben på en 90 graders vinkel; Gentag på andet ben. Cyklen fungerer den øvre og nedre mavemuskler samt kærlighed håndtag.

Hvile dine muskler

Ikke overanstrengelse dine abs eller lår, især hvis du har brugt lodder eller udøve maskiner.

Det er godt at udøve disse muskler tre til fem gange om ugen, men dine muskler skal hvile efter den stress, som de har udholdt. Hvis du arbejder ud flere dage i træk, suppleant muskelgrupper hver dag. Ellers kan du skader dine muskler, dermed bremse dine fremskridt mod dit mål. Skift din rutine vil holde din træning bliver kedeligt; din krop kan blive vant til den samme træning, og du kan se dine resultater plateau.

Altid køle ned

Du skal køle ned og strække i slutningen af hver træning til at genopbygge dine muskler og fange din ånde. Praktisere åndedrætsøvelser i din cool ned, til at bringe din puls tilbage til et konstant niveau og kontrakt muskler. En nem vejrtrækning motion er optælling fra et til ti, og tager en stor dyb indånding i slutningen af dit tælle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com