Hvad er den forventede levetid efter et hjerte Bypass?

07/22/2013 by admin

Den præcise medicinske betegnelse for en hjerte bypass er koronar bypass. Det er blevet en yderst fælles procedure med den gennemsnitlige post-kirurgi levealder strækker sig ind i årtier for de fleste patienter.

Identifikation

Koronararterie bypass kirurgi (CABG) reroutes, eller "omfartsveje," blod rundt blokerede arterier til at forbedre strømmen af blod og ilt til hjertet. Det er den mest almindelige åben procedure i USA.

Levealder

En 2008 medicinsk blev offentliggjort i The European Heart Journal detaljerede en 30-årig opfølgende undersøgelse af 1.041 patienter, der undergik CABG mellem 1971 og 1980. De 10, 20 og 30-årige overlevelsesrate var 77 procent, 40 procent og 15 procent, henholdsvis. "Den samlede gennemsnitlige levealder var 17,6 år," rapporterede forskerne.

Tidsramme

Gennemsnitlige levealder efter CABG er afhængig af alder, niveau af hjertefunktionen og andre medicinske problemstillinger. "I almindelighed, by-pass operation vil korrigere patientens iskæmi (blood flow begrænsning) 10-15 år," ifølge Dr. Wayne Richenbacher med Division af Cardiothoracic kirurgi på The University of Iowa hospitaler og klinikker.

Overvejelser

Dødeligheden under og umiddelbart efter CABG varierer mellem 2 og 4 procent med en højere faktor for patienter, som dem på dialysebehandling, lider af andre alvorlige sygdomme.

Forebyggelse/løsning

Hvad er den forventede levetid, efter et hjerte bypass? Meget af det vil afhænge af den enkeltes vedtagelsen af afgørende livsstilsændringer som øget motion, sund kost og stresshåndtering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com