Typer af komprimering støvler

07/01/2013 by admin

Typer af komprimering støvler

Kompression anvendes til behandling af mange kredsløbsproblemer, herunder ødem, åreknuder og utilstrækkelig cirkulation. Der er mange forskellige kompression behandlinger til rådighed, herunder Kompressionsstrømper og støvler. Måske er den mest kendte type komprimering boot luft sekventielle kompression enhed. Disse kan være snoet omkring eller gled over benet og er knyttet til en pneumatisk pumpe, der periodisk puster og tømmes boot.

Manchet-Type Boot

Denne type af kompression boot ligner ikke en boot. Det er derimod en manchet, der er svøbt omkring kalv eller foden. Det leverer intermitterende massage og fungerer som en pumpe til at forbedre cirkulation i fod og underben. Denne form for boot er relativt små og ikke pladskrævende men kan ikke bruges til behandling af større områder af benet.

Sport Boot

Denne enhed er formet mere som en boot og kan omfatte en kold pack mulighed for at give kolde terapi samt kompression. Dette er almindeligt i modeller beregnet til behandling af kvæstelser fra sports ulykker. Støvler af denne type kan omfatte en greb sole for at hjælpe brugeren med at gå i bagagerummet, men disse støvler kan være meget omfangsrigt. Denne type af boot kan behandle hele underbenet og foden.

C-Boot

Denne type af boot dækker mere af ben end cuff-stil, men mindre end sport-stil. Design er et ærme, der består af flere oppustelige kamre omkring benet. Denne type indeholder almindeligvis et afsnit for foden, der ikke puste. Denne form for boot er blevet fremmet som værende mere brugervenlig end andre sorter af kompression boot.

Oppustelige strømpe

Denne type af kompression boot ligner en komprimering bestandtæthed mere end en konventionel kompression boot. Oprindeligt designet til ældre og overvægtige, Strømpen glider over benet og er så oppustet via en slange fra en ekstern pumpe. Det kan være et godt valg for lavere ben hævelse og vene problemer.

Cardio kompression Boot

Cardio-baserede kompression støvler som cirkulationspumpe støvler give en ekstra fordel--de puste og deflatere i gang med bærerens hjerteslag. De kan programmeres til at komprimere efter hvert hjerteslag, eller at komprimere hver anden eller tredje beat. Denne type af boot kan også behandle specifikke områder af benet, snarere end hele benet på en gang.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com