Hvordan at vælge en Medicare del D Plan

06/27/2013 by admin

Medicare del D er et program designet til at finansiere udgifterne til receptpligtige lægemidler til personer, som modtager Medicare fordele. Det blev iværksat som en del af Medicare Prescription Drug forbedring og modernisering Act af 2003 og officielt trådte i kraft den Jan. 1, 2006. Årlig certifikatregistrering perioden begynder på November 15 og løber gennem 31 december. Men før han startede på en af de mange planer til rådighed, skal du først overveje, hvad du vil være i stand til at råd til i form af præmier, selvrisikoen og co-betalinger, såvel som de stoffer, der vil blive dækket som en del af planen.

Instruktioner

At vælge din Medicare del D Plan

• Spørg på apoteket efter måder du kan muligvis spare penge på din aktuelle månedlige prescription drug omkostninger. Specifikt, bør du spørge, om du er købedygtig omdirigere til generiske lægemidler, som er meget billigere end deres brand-navn kolleger. Apoteket kan muligvis også finde ud af, hvis du kan konsolidere dine piller; det vil sige finde en pille, der kan gøre det samme job som to eller tre.

• Spørg på apoteket til at udskrive en revideret liste over din medicin, og hvad disse receptpligtig medicin ville koste dig hver måned, hvis du ikke har forsikring. Dette er vigtigt, fordi i 2009, mest grundlæggende Medicare del D planer kun dækkede drug omkostninger op til $2.700. Ud over at, seniorer betalt ud af lommen indtil de nåede $4,350 i omkostninger. Dette er almindeligvis omtales som "donut hole".

• Gå til www.medicare.gov/pdphome.asp og klik på "Medicare Prescription Drug Plan Finder."

• Klik på "Find og Sammenlign planer."

• Din næste mulighed vil afhænge af om du har dit Medicare kort. Hvis du har det, kan du klikke på "Begin personlig søgning." Her vil du være i stand til at indsnævre din søgning efter en del D plan ved at indtaste dine personlige præferencer på emner som omkostninger, deltagende apoteker og de stoffer, der dækkes (og om de svarer til dem på din liste).

Tips & advarsler

  • Husk at tilmelding begynder november 15 og slutter 31 december hvert år.
  • Sørg for at kigge på hver plan månedlig præmie, fradragsberettiget og egenbetaling til at afgøre, om det er overkommelig for dig.
  • Kig på dækning hullet og om dine omkostninger kan falde ind i dette område. Nogle planer har ingen hul, mens andres hullerne varierer.
  • For levende hjælp til at vælge en plan, ringe (800) 633-4227 (800-MEDICARE). Ekstra hjælp, kan du også ringe socialsikring på (800) 772-1213.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com