Holistisk helbredelsesmetoder for Type 2-Diabetes

04/02/2014 by admin

Ifølge den amerikanske Diabetes Association lider millioner af amerikanere af Type 2 diabetes, især dem, der er afrikansk-amerikanske, asiatiske-amerikanske, Latino og Native-amerikansk. Under Type 2 diabetes er kroppen ikke i stand til at producere insulin for at ændre glukose til energi. Nogle personer, der har diabetes vælge holistiske behandlinger for en naturlig tilgang. Der er ingen kur mod diabetes.

Kosttilskud

Dem, der er overvægtige eller live en stillesiddende livsstil er mere udsatte for at udvikle Type 2-diabetes, som er mere tilbøjelige til at forekomme hos voksne over 50, men kan også udvikle sig i unge og børn, ifølge den nationale Diabetes uddannelsesprogram. Personer med Type 2 diabetes er stadig i stand til at producere insulin; Det er dog ikke nok til at opretholde ordentlig funktion for at dreje glukose til energi.

Mens holistiske behandlinger ikke er en kur, kan urter og kosttilskud hjælpe med diabetes management. Som med brug af urter eller tillæg, få godkendelse fra din læge være sikker på du får en sikker dosis og der er ingen interaktion med medikamenter.

Alpha-lipoic acid (ALA) er en antioxidant, der hjælper til at beskytte celler mod skader. Mad kilder omfatter kartofler, spinat og broccoli. Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin, nogle individer bruger ALA kosttilskud i kapsel eller tablet form at lavere blod glucose niveauer naturligt. Dem, der tager ALA bør overvåge deres blodsukker meget omhyggeligt, fordi det kan forårsage sukker niveauer at dyppe for lavt.

Polyphenoler, der som disse antioxidanter findes i mørk chokolade og te, bruges under kliniske forsøg og viser et positivt resultat i reguleringen af glucose produktion og insulin aktiviteter.

Alternativ behandling

Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin, som er en del af National Institutes of Health, er der nogle alternative metoder, der kan hjælpe med behandling af diabetes. Tjekke med din læge før du gennemgår alternative behandling for at sikre, at det ikke vil interagerer med medicin eller andre behandlinger.

Akupunktur kan bidrage til at mindske smerter symptomer forbundet med Type 2 diabetes, herunder kroniske smerter, prikken i arme eller ben og muskelsvaghed. En gammel healing praksis, akupunktur er den kinesiske teori at indsætte tynde nåle til trykpunkter i huden kan forbedre energi flow gennem kroppen til at lindre smerter i nakke, led, hoved og tilbagevendende ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com