Hvordan man skal vurdere en klient til co forekommende lidelser

04/12/2014 by admin

Hvordan man skal vurdere en klient til co forekommende lidelser

En patient har en co forekommende lidelse, når de er afhængige af narkotika og/eller alkohol sammen med at have en følelsesmæssig eller psykiatrisk problem. New York State Office af alkoholisme og stofmisbrug Services rapporter om, at 37 procent af alkohol misbrugere og 53 procent af stofmisbrugere er diagnosticeret med et minimum af en psykisk lidelse. Patienter, der misbruger stoffer kan have psykiske problemer i følgende kategorier: humørsvingninger, angst, psykotiske lidelser og personlighedsforstyrrelser. Vurdering af en klient for Co forekommende lidelser er vigtig, som ikke løser et psykiatrisk problem kunne hindre en klient genoprettelse fra kemisk afhængighed.

Instruktioner

• Undersøge klientens psykiske historie og stofmisbrug problemer. Vurdere klientens nuværende og tidligere symptomer såsom selvmordstendenser, depression, angst, paranoia, impulsivitet og så videre. En rapport fra University of South Floridas Institut for Mental sundhed lov og politik anbefaler, vurderingen af en klient sidste behandling historie sammen med "mønstre af benægtelse og manipulation" (Se Reference 2).

Når behandlingen af en klients stofbrug, lære om deres stof valg, andre lægemidler, der anvendes (herunder receptpligtig medicin), hvordan og hvornår stoffer er misbrug og deres behandling historie. Også bede patienten om hvorfor de bruger stoffer og/eller alkohol, den alder, de begyndte at bruge, hyppigheden af anvendelse, hyppigheden af afholdenhed og om mønstre af stof brug.

• Vurdere det fulde spektrum af psykiske problemer til adresse under behandling. Betænkningen University of South Florida, at klinikerne skal undersøge klientens symptomer på psykiske problemer og stofmisbrug. Vurdere hvordan det psykiske symptomer effekt stof misbrug, og vice versa, og tager hensyn til patientens tidslinjen af psykiske lidelser og stof misbruger. Betænkningen foreslår også anmoder en klient om deres interpersonelle relationer, medicinske status, sociale og familiemæssige relationer, familie historie af mental sundhed og stofmisbrug og udviklingsforstyrrelser. Når man overvejer en klient psykologiske problemer til adresse under behandling, tage i betragtning den klient strafferetlige status og historie samt.

• Give et fundament for planlægning af behandling. University of South Florida-betænkningen fastslår, at der er almindelige problemer blandt hver specifikke psykiske Co forekommende lidelse. Dem med affektive lidelser er sandsynligt, at have en lang tradition for at drikke og har maj oplevet fysiske og sociale problemer som følge. Disse klienter er også mere tilbøjelige til at forblive ædru for op til en måned efter behandling. Personer med psykotiske lidelser er mere tilbøjelige til at være forstyrrende i gruppeindstillinger. Klienter med opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse reagerer ikke så godt til alkohol behandlinger, ifølge rapporten. De også staten personer i denne gruppe falder i to kategorier: dem med psykopatiske personligheder og dem med psykopatiske adfærd. Dem med psykopatiske adfærd reagerer generelt bedre på behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com