Hvordan man undgår en nedsat Epithelialization af et sår

03/21/2014 by admin

Huden er et af de største organsystemer. Huden består af to lag, den ydre epidermis og corium, som ligger under. Når epidermis er såret, er processen med genvækst af huden over såret kendt som epithelialization. En række faktorer kan påvirke epithelialization og hindre helingsprocessen. Medicinske tilstande tørt såsom diabetes eller vaskulær sygdom kan forsinke epithelialization, samt en infektion, miljø, alder og diæt. Nogle af disse spørgsmål er uden for din kontrol, men der er skridt du kan tage for at fremskynde din hud restaurering.

Instruktioner

• Øvelse i 30 minutter hver dag. Deltage i aktiviteter såsom gåture, dans, kan cykling eller endda havearbejde øge dit samlede omsætning. Øge dit blod flyde tilskynder til flytning af ilt rundt i kroppen og øger fjernelse af metaboliske affald, som fremmer vækst og udvikling af nye epitelceller. Nylige undersøgelser udført på Ohio State University tyder på, at motion kan reducere sår helbredende tid med så meget som 25 procent.

• Tage en multivitamin hver morgen. Dårlig ernæring bremser helingsprocessen, da der er flere næringsstoffer, der er nødvendige for vellykket sår opsving. A-vitamin er en nødvendig komponent i dannelsen af epitelceller. C-vitamin er nødvendig for opførelsen af kollagen (et af huden støtte fibre). Det indeholder også antioxidanter til at neutralisere frie radikaler og styrke immunsystemet funktioner. Vitamin K er nødvendigt for dannelsen af koagulationsfaktorer, hjælpe med at forhindre blødning fra såret. Og E-vitamin øger antallet og styrken af kollagen, der fremstilles i kroppen.

• Holder såret fugtigt med regelmæssig anvendelse af antibakterielle salve eller aloe vera gel. Sår opbevares i et tørt miljø tage tre til fem gange længere tid at helbrede end dem, der udsættes for en høj grad af fugtighed, og de har tendens til at forårsage de sårede enkelte større niveauer af ubehag under helingsprocessen.

• Stop rygning og undgå udsættelse for passiv rygning. Nikotinen transporteres i cigaretrøg forårsager blodkarrene til at indsnævre, reducere de tilgængelige blodforsyningen og efterfølgende sultende epitelceller af ilt. Dette ikke kun forsinker sårheling, det øger også risikoen for infektion på stedet af den skade, som kan føre til yderligere komplikationer og beskadige hen til omliggende væv.

• Bade såret dagligt med hydrogenperoxid. Forskning udført af U.S. National Institutes of Health foreslår anvendelsen af denne gammeldags middel til et åbent sår hjælper indkalde hvide blodlegemer til det skadede område. Når kemiske indberetningen er blevet sendt, infektion krigere bevæger sig i og begynde at reparere skaden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com