Mucuna Pruriens bivirkninger

02/25/2010 by admin

Mucuna Pruriens bivirkninger

Mucuna pruriens er Botanisk supplement anvendes i Ayurvedic indisk medicin til behandling af en række medicinske tilstande, herunder Parkinsons sygdom. Dem, der markedsfører og sælger mucuna pruriens produkter hævder også, det har yderligere egenskaber, der påvirker seksuelle libido, fertilitet og menneskelige vækst.

Hvad er Mucuna Pruriens?

Mucuna pruriens, også kaldet "cowitch" og "cowhage," er en slægt af velvetbean, en bælgplante oprindeligt dyrket i Kina og nogle dele af Indien som en grøntsag afgrøde. Det blev også dyrket i dele af Himalaya og i Mauritus, hvor bælg og modne bønner blev kogt og forbruges. Mucuna pruriens er stadig dyrket i Indien som en "hungersnød fødevarer", og i Guatemala og Mexico, det er undertiden bruges som en erstatning for kaffe. Mucuna pruriens er modstandsdygtige over for tørke og kan dyrkes i dårlig jord. Det indeholder det giftige stof levdopa (L-dopa), samt hallucinogenics og anti-kosttilskud, som gør det uigennemtrængelig for insekter.

Toksicitet for mennesker

Mucuna pruriens bønner indeholder en høj koncentration af L-dopa, og i virkeligheden, velvetbean bruges som en kilde til at udlede L-dopa til behandling af patienter med Parkinsons sygdom. Dog kan det også forårsage intestinal nød og en befuddled sindstilstand i mennesker når de indtages i store mængder. I 1977 brød masse psykose ud i Mozambique, når vandet bruges til at koge bønner blev genbrugt og forbruges.

Parkinsons sygdom

I 2004, forskere på National Hospital for neurologi og Neurokirurgi i London har foretaget en undersøgelse af effekten L-dopa i mucuna pruriens havde på patienter med Parkinsons sygdom. Otte patienter deltog i en kontrolleret, dobbeltblindet crossover forsøg og blev leveret L-dopa fra mucuna forberedelse og standard L-dopa/carbidopa (LD/CD). Forskerne konkluderede, at L-dopa fra mucuna pruriens har handlet hurtigere og faldt dyskinesi (tilstedeværelse af ufrivillige bevægelser) i en længere periode af tid, fører dem til at tro, at det havde visse fordele i langvarig behandling af Parkinsons sygdom.

Elskovsmiddel

Dem, der sælger mucuna pruriens som et kosttilskud foregiver, at det øger seksuel ydelse og øger libido, selvom der ikke er nogen forskning til støtte for disse krav. Derudover tillader mucuna pruriens angiveligt mænd at opretholde seksuel aktivitet i længere perioder af tid, forsinke for tidlig sædafgang. Dette er fordi mucuna pruriens har centrale depressivt kvaliteter, der resulterer i nedsat følsomhed af kønsdelene. Udokumenterede påstande har gjort at mucuna pruriens øger testosteronniveauer, fører til højere sædtal og øget testikel størrelse.

Andre sundhedsanprisninger

Mucuna pruriens hævder at stimulere vækst hormoner, der resulterer i øget muskelvækst. Det angiveligt også hjælper kroppen med at brænde fedt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com