Fordele ved at bære en sikkerhedssele

10/05/2016 by admin

Fordele ved at bære en sikkerhedssele

Sikkerhedssele sikkerhed er kommet en lang vej. Mellem 1975 og 2000, over 135.000 liv blev reddet af sikkerhedssele brug, og som forbrug stiger, trafikdræbte falde. Men vi har stadig en lang vej at gå. Trods avanceret fastholdelsesanordninger og skrap lovgivning, de nationale Highway trafik Safety Administration (NHTSA) rapporterer 25 procent af amerikanerne fail til at spænde, gennemsnitligt under andre industrialiserede nationer. Ikke desto mindre fordele af iført en sikkerhedssele har vist sig for at være et effektivt redskab i bil sikkerhed.

Liv

Brug af sikkerhedssele reducerer chancen for trafik-relaterede dødsfald med 45 procent. Ifølge NHTSA, i 2006 over blev 15.000 liv reddet af sikkerhedssele brug.

Udslyngning

I de fleste tilfælde forhindrer iført en sikkerhedssele udslyngning fra køretøjet. 2006 NHTSA statistikker viser 75 procent af drivere skubbes ud under en bilulykke blev dræbt. Kun én procent af dem var iført en sikkerhedssele.

Skade

Iført en sikkerhedssele minimerer kropskontakt med indre af bilen resulterer i færre skader. Ifølge NHTSA reducerer brug af sikkerhedssele chancen for at blive såret af op til 50 procent.

Sværhedsgraden

Sikkerhedsseler spredt indvirkning kraft over større dele af kroppen at reducere sværhedsgraden af skader. Kvæstelser ved ikke iført sikkerhedssele kan være op til fem gange større.

Omkostninger

Gennemsnitlige medicinske udgifter for fastspændte drivere er 60 procent mindre end for unbelted drivere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com