Hvordan man skal håndtere anfald hos børn

10/01/2016 by admin

Anfald er almindelige hos børn, med mange børn i sidste ende vokser ud af barndommen anfald. Men en beslaglæggelse er et tegn på, at dit barns neurologiske system er i nød, selv om det kun for et øjeblik. Barndom anfald skal overvåges og forvaltes til at undgå yderligere komplikationer for dit barns sundhed. For at gøre dette, skal du forebygge anfald, når du kan og overvåge eventuelle krampeanfald, der opstår for at forhindre yderligere skader.

Instruktioner

• Få en professionel en diagnose af dit barns beslaglæggelse tilstand. Barndom anfald kan rent faktisk være et symptom på en anden helbredstilstand, som hjernen traumer. Behandling af den underliggende sundhedsmæssige tilstand kan helbrede dit barn af hans anfald. Da lægen løber diagnosetest, vil han udelukke disse sundhedsmæssige betingelser.

• Diskutere recept beslaglæggelse medicin med din læge. Beslaglæggelse medicin kan hjælpe bremse beslaglæggelse, men de kommer også med mange bivirkninger. Af denne grund, er børn ikke ofte sat på beslaglæggelse medicin medmindre det er nødvendigt. Hvis dit barns læge ordinerer medicin for dit barns anfald, være sikker på at diskutere alle bivirkningerne med ham før administration af det. Du bør også følge lægen og producentens anvisninger på alle tidspunkter. Ikke gå glip af doser eller administrere for meget, da dette kan fremkalde en beslaglæggelse episode.

• Advare enhver voksen, der tager sig af dit barn af hans beslaglæggelse tilstand. Dette omfatter dit barns skole, din babysitter og pårørende. De har alle brug for at vide hvad udløser anfald, hvad dit barn anfald ud, og hvad man skal gøre i tilfælde af en. De bør også vide om nogen medicin, hun er på, når hun tager det og hvordan meget at give hende. Mange forældre glemmer ofte at diskutere beslaglæggelse tilstand med barnet selv eller hans søskende. Ved hjælp af alder passende terminologi og beskrivelser, være sikker på at forklare, hvad er en beslaglæggelse og hvorfor dit barn har dem. Forsikre hende om, at du gør alt, hvad du kan for at undgå kramper og vil gøre alt for at hjælpe hende under en beslaglæggelse. Ideen er at forklare så meget som hun kan forstå, så hun ikke er bange.

• Undgå beslaglæggelse udløsere hvis det overhovedet er muligt. Nogle børn er følsomme over for blinkende lys, mens andre kan have anfald efter at have hørt visse lyde. Ikke alle tilfælde af barndommen anfald har visse stimuli, men hvis dit barn ikke, er det smart at undgå dem.

• Hold dit barn fra forårsager mere skade til sig selv og samtidig have en beslaglæggelse episode. Flytte ham ind i en liggende stilling og fjern eventuelle objekter, der kan skade ham, som hans briller eller legetøj. Læg ikke noget i munden under beslaglæggelse episode. Lad ikke barnet alene. Bo hos dit barn indtil efter han er fuldt bevidst igen. Ikke administrere enhver mad, væske eller medicin gennem munden umiddelbart efter en beslaglæggelse episode. Hvis hans læge har godkendt visse smerter eller angst medicinering efter en beslaglæggelse, administrere det rektalt.

Tips & advarsler

  • Reducere aktiviteter hvor have et anfald kan være særdeles farlige, herunder svømning eller ridning sin cykel. Kun tillade disse aktiviteter under opsyn af en voksen, som har været trænet til at reagere under en beslaglæggelse episode. Alene tid i badeværelset skal være alvorligt reduceret eller elimineret, afhængigt af barnets alder. For ældre børn, overveje at installere en sikkerhed rem til at forhindre drukning i brusebad eller bad under en beslaglæggelse episode.
  • Enhver beslaglæggelse, der varer længere end fem minutter bør behandles som en medicinsk nødsituation. Ringe 911 straks for at undgå varige Neurologiske skader.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com