Hvordan skal man måle blodtrykket Cuffless

10/08/2016 by admin

En automatiseret blodtryk enhed, kaldes en cuffless blodtryksmåler, tilbyder en hands-off tilgang til at nøjagtigt måle blodtryk. Cuffless blodtryksmonitorer er langsomt ved at erstatte traditionelle enheder, fordi de er lettere at betjene og tilbyder en mere nøjagtig aflæsning. Mange cuffless blodtryksmonitorer er også trådløs, bærbar, og gemme tidligere blodtryk i deres egen hukommelsesenhed. Du behøver ikke bruge et stetoskop eller en blodtryk luft ventil til at måle blodtryk, hvilket gør enheden betjenes af novicer, der ikke ved noget om opererer traditionelle blodtryk enheder.

Instruktioner

• Læg din arm i cuffless blodtryksapparat. Placere skærmen på en jævn, plan overflade, slip din nederste arm gennem manchetten. Slip din overarm, således at 1 tomme af din øvre albuen er inde i enheden. Hvile armen lavere på arm pude (eller en stabil overflade, hvis det ikke har en) til at holde din arm konstant.

• Tryk på knappen "OK" at stramme enhed omkring din arm. Holde din arm meget stadig mens det strammer omkring din arm; bevæger sig for meget giver en forkert læsning. Vent til enheden for at fuldt stramme rundt om dit håndled. Det tager et minut eller mindre, afhængigt af enheden.

• Vente på enheden til at punktere og kigge efter nogen symboler på skærmen. Når enheden tømmes, kan flere symboler poppe. Nogle enheder opdage unormale hjerterytmer eller kategorien dit blodtryk falder ind (hypertension eller normal).

• Vente på enheden til at helt deflatere før du fjerner din arm. Lytte til deflation lyden helt stoppe. Når det sker, fjerne din arm langsomt, være omhyggelig med ikke at bump eller skubbe det. Tryk på knappen "Off" helt lukke enheden.

Tips & advarsler

  • Ikke alle enheder har en identificerbar "På" eller "Off" kontakten. Denne funktion kan repræsenteres af et symbol, en "Start" knappen eller en helt anden. Se i brugervejledningen til din at lære om de knapper, der er specifikke for dit brand. Hvis du ikke kan holde din arm stadig, har en ven eller et familiemedlem medlem støt det.
  • Betjene enheden på en ren og tør overflade. Det er en elektrisk enhed, øger risikoen for elektrisk stød, hvis misbruges.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com