Noni Juice behandling for kræft

12/13/2012 by admin

Mange mennesker, der kæmper kræft er ivrig efter at prøve et naturligt stof i håb om at det vil helbrede dem. Folk har tendens til at tro på naturen og det faktum at der er en masse helbredende kræfter i naturlige stoffer; ligesom Noni frugt. Der har været de seneste krav at Noni juice kan helbrede kræft og mange kræftpatienter vil gerne vide, om dette er sandt.

Hvad er Noni frugt?

Noni er en frugt, der vokser på et træ kaldet en Morinda træ, men i modsætning til andre frugter, det ligner en kartoffel. Dens ydre farve er typisk gul, indtil det modnes fuldt ud, så det viser en hvid farve. Lugten af Noni er ubehagelige, men de sundhedsmæssige fordele er siges at være imponerende. Det primært vokser i Panama, men ses også i Asien, Mellemamerika og Antillerne.

Om Noni

Noni frugt betragtes som en af de mest nærende fødevarer, der er. På grund af dets ernæringsmæssige komponenter, er Noni frugt blevet sagt endda helbrede kræft. Det er spækket med vitaminer, mineraler og en koncentreret næringsværdi, der siges at hjælpe med at genopbygge immunforsvaret. Det er også blevet hævdet, at det spiller en rolle med celle regenerering, som er afgørende for at bekæmpe sygdomme, og sygdomme som kræft. Dette er især sandt for kræftpatienter gennemgår kemoterapi behandlinger, som ødelægger gode celler. Noni siges at befri kroppen af frie radikaler, som er også vigtige for en kræftpatient.

Kan Noni helbrede kræft?

Så nærende som Noni frugt er, er der ingen videnskabelige beviser for at det kan helbrede kræft. Det siges faktisk, at Noni frugt ikke vil helbrede alle sygdomme, herunder multipel sklerose, leddegigt eller forhøjet blodtryk. Mange medicinske specialister hævder, at Noni frugtjuice er bare en anden måde at gøre en let sælge et produkt med falske påstande. Det er blevet sagt, at selv om det er en sund frugt og har mange komponenter, der er anbefalet at forebygge kræft--som C-vitamin, masser af antioxidanter, og vitamin A--det ikke er en kur for noget.

Misforståelser A

Fordi mange mennesker, der lider af kræft vil en kur, bliver de desperate for at prøve noget. Mange, der uretmæssigt har markedsført Noni juice har uetisk spillede ind i dette. De hævder, at det kan helbrede kræft har hverken kommer fra enhver kræft research centre, eller det kommer fra læger med speciale i kræft. Det er altid bedst at gøre din egen forskning før du tager ordet i medierne og indlede en ny behandling for dig selv.

Overvejelser, når de starter en Noni frugt behandling

Før du starter du en behandlingsplan til at helbrede din kræft med Noni juice, tale med din læge. Han kan hjælpe dig til at beslutte, hvilke typer af behandling er bedst for din kræft. Din læge bør vide om alle behandlinger du forsøger, selv dem, du gå i gang på, på din egen. Hvis han kender; han kan overvåge dem. Noni er ikke kendt for at interagere med medicin eller andre fødevarer, så der er en chance for det kan være sikkert føjet til eksisterende behandling til at forbedre samlede wellness-- men der er altid en chance for at det kan påvirke nogen negativt. Jo mere din læge ved om hvad du spiser og tager, jo bedre bliver det behandlingsplan for din kræft eller sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com