Hvordan allergier påvirker din svælget?

12/03/2012 by admin

Funktion af allergi

Allergi er også kendt som overfølsomhed, som er en overdrevet reaktion på udenlandske anliggender, som allergener, af vores immunforsvar. Generelt, allergener er uskadelige for de fleste mennesker, men for folk med en overfølsomhed, kroppen identificerer dem som en skadelige stoffer. Eksempelvis pollen for ikke-allergiske mennesker ikke vil udløse en immunrespons, dog for allergikere, det er helt en anden historie. Deres krop genkender allergenet som et skadeligt fremmed stof, som skal fjernes fra systemet for enhver pris, selv om det betyder fører til lukningen af sunde celler.

Hvordan kroppen reagerer på allergi

En kæde af reaktioner der sker, når kroppen kommer i kontakt med allergener. Første gang, dette sker vil ikke nødvendigvis være en "allergisk reaktion" men bare udvikling af immunitet. Det betyder, at din krop har produceret antistoffer mod allergener. Problemet begynder, når din krop kommer i kontakt med allergenet anden gang rundt. De antistoffer, der er dannet og udviklet udløses og sender signaler til dit immunsystem til at producere flere antistoffer, således at det bliver "kæmpe" det udenlandske stof. Dette er nu den overdrevne reaktion begynder. Det er en ond cirkel, det sker hele tiden, medmindre du gør noget ved det. Din krop vil ikke stop "kæmpe" indtil det "udenlandske" stof er elimineret.

Hvordan allergier påvirker svælget

Nysen er en af de mest almindelige virkninger af allergi til svælget. Nysen er en naturlig refleks, når din krop forsøger at fjerne noget, der er gået gennem næsen og det fungerer som luftrensning system af kroppen, hvor det rydder op den øverste åndedrætsorganerne fra bakterier og andre fremmede stoffer. Når du har allergi, er nysen ofte svær. Allergier også påvirke området svælg, ofte forårsager kronisk post-nasal drop. Også, Lidende kan opfatte en klump i halsen, men ingen findes. Dr. Chagnon af Scena.org siger at "allergi kan påvirke din stemme af ophobning af ihærdige sekreter og hævelse på dine stemmebånd",--derudover det kan stamme din hals og beskadige dine stemmebånd.

Behandling For allergi

Den måde at afhjælpe et svælg problem på grund af allergi er ofte til behandling af allergier. Læger vil ordinere medicin såsom en decongestant eller antihistamin. Med medicin, bliver blokeret af kroppens reaktion på allergener og dette bør lette mange af de symptomer, der kommer med allergi, herunder betændelse og ubehag i svælget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com