Hvordan man skriver en krise på opkald planen for familier modtager Mental sundhedstjenester

12/02/2012 by admin

Hvordan man skriver en krise på opkald planen for familier modtager Mental sundhedstjenester

En mental sundhedskrise er en skræmmende og vanskelig tid for familier. Det indebærer ofte en nødsituation eller kulmination af begivenheder, hvor en patients symptomer midlertidigt forlade ham med en nedsat evne til at træffe beslutninger og tage sig af sig selv. En krise plan hjælper med at sikre, at patientens ønske respekteres. Mange mentale sundhedsfaciliteter hjælpe enkeltpersoner og familier udvikle en krise plan - en slags avanceret direktiv, der skitserer en patients ønske i nødstilfælde.

Instruktioner

• Inddrage patienten. Krise planlægning er drevet af forbrugeren, ifølge den Community Mental sundhed partnerskab af sydøstlige Michigan. Kriseplaner kredser omkring behov, bekymringer og ønsker af patienten. Uden patientens input, kunne planen vanskeliggøre en krise for en patienten og hans familie. Nogle stater liste patienters inddragelse som en patient ret i henhold til deres mentale sundhed love.

• Indsamle oplysninger. Tale med patienten og hans familie til at finde ud af om hans planer og mål. Bede ham om at beskrive, hvad det vil sige når han er har det godt og da han føler ud af kontrol. Spørge om foretrukne medicin, allergi, uacceptable medicin, behandlinger, uacceptable behandlinger og andre sundhedsmæssige forhold. Sørg for, at du spørger, hvorfor patienten føler måde han gør. Forhøre sig om hvilke behandlingsmuligheder og faciliteter han har brugt og hvis han ville bruge dem igen. Finde ud af, hvis patienten har børn eller kæledyr, at andre familiemedlemmer kan nødt til at tage sig af under en psykisk krise. Også indsamle kontaktoplysninger for slægtninge og venner, der skal anmeldes i en nødsituation. Spørge om andre medicinske fagfolk, der arbejder med patienten. Endelig, Sørg for at spørge patienten for eventuelle andre input, han gerne vil inkludere i krise plan.

• Optage planen. Brug de oplysninger, du indsamler for at sætte patientens krise plan skriver. Mange mentale sundhedsfaciliteter tilbyder skabeloner til dette formål. Selvom en skabelon er nyttigt, sikre, at planen er skræddersyet til patientens behov. Indeholde patientens navn, telefonnummer og fødselsdato. Bruge overskrifter som nødsituation kontakter, sundhedsbehov, allergier, præferencer, børn, medicin og særlige overvejelser.

• Bekræfte med patienten. Lad patienten gennemgå krise plan og bekræfte, at det afspejler hendes ønsker. Hvis det ikke præcist afspejler ønskerne hos patienten, derefter foretage ændringer efter behov. Har patienten tegnet krise plan at vise hun er enige.

• Gøre plan tilgængelig. Patienten skal modtage en kopi af den krise plan og planen bør placeres i patientens medicinske journaler. På opfordring bør læger, der behandler patienten have adgang til krise plan i tilfælde af en nødsituation opstår, når den regelmæssige læge er off duty.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com