Hvorfor bliver varm årsag mælk at forkæle?

09/17/2016 by admin

Hvorfor bliver varm årsag mælk at forkæle?

For at bo i god, drikkelig tilstand, skal mælk opbevares ved 45 grader Fahrenheit eller køligere i dit køleskab. Dog skal mælk holdes konsekvent under 40 grader Fahrenheit under transporten fra lageret til lokationen købmand, som det er solgt. Mælk indeholder kulturer, der vil hurtigt få bakterier til at vokse, hvis de får lov til at varme op. Sæt altid din mælk væk, så snart du kommer hjem fra butikken. Efter benytter nogle af mælken, er det afgørende, at du placerer den lige tilbage i køleskabet.

Varme

Som mælk stigninger i temperatur, bakterier som lactococci former i mælken. Bakterierne ganger og konverterer laktose i mælken til mælkesyre. Mælkesyre forårsager mælken koagulere og producere en sur smag. På dette tidspunkt, mælken har forkælet og er farlige at indtage. Selv mælk, der er ved stuetemperatur udgør en risiko. Mælk, der har været udeladt vil sandsynligvis har udviklet en lugt. Hvis din mælk er pågældende, lugte det før du forsøger at drikke noget af den. Hvis det lugter på alle Sure, hæld mælk og ikke drikker den.

Sygdom

Forkælet mælk kan forårsage alvorlig sygdom og kan endda være dødelig for nogle mennesker. Små børn, ældre, gravide kvinder og personer med svækket immunforsvar er de mest modtagelige. Hvis du falder ind under nogen af disse kategorier, Vær især forsigtig om den mælk, du spiser. Kig på teksturen af mælken, som du hælder det; Det bør være glat og fri for klumper og bump. Må ikke drikke mælk, har noget flydende i det, da dette er et tegn på, at mælken er koaguleret.

Opbevaring

Mælk skal opbevares længere end to uger. Følg den dato, der er trykt på din container. Nogle gange vil mælk går dårligt før den dato, der er trykt på pakken. Det er derfor det er så vigtigt at være opmærksom på den tekstur og lugt af mælken. Når mælken har passeret den dato, der er trykt på containeren, er det bedst at bortskaffe det.

Transport

Timing er alt, når det kommer til transport af mælk. Det er især vigtigt at være opmærksom på mælk temperatur under transporten. Dette bestemmes af det firma, der tilbyder transport. Efter en blot 15 minutter af losning mælk på en dock i en varm sommerdag, vil mælk venstre ud allerede være på omkring 49 grader. Det betyder, at skadelige bakterier er allerede begyndt at vokse, Ifølge fagfolk ved North Carolina State University. Være påpasselig med dit hjem mælk opbevaring, og købe fra velrenommerede virksomheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com