Parasit infektion forårsaget af spildevand udslip

11/20/2012 by admin

Parasit infektion forårsaget af spildevand udslip

Urenset spildevand indeholder ekskrementer, som havne parasitter og bakterier. Når der er en spildevand spill, affaldsstrømme ud gennem brudt rør eller mandehul dækker, truer strande og vandveje, og udgør en sundhedsfare.

Eksponering

Bakterier og parasitter, som mennesker kan blive udsat for i en spildevand udslip kan forårsage infektioner samt diarré, opkastning, hovedpine og feber. Hvis du har været udsat for rå spildevand, er det tilrådeligt at vaske godt med varmt vand og sæbe, ren under dine negle og rense noget tøj, der kan være blevet kontamineret.

Cryptosporidiose

Cryptosporidiose er en sygdom forårsaget af parasitten Cryptosporidium. Disse parasitter kan ikke ses med det blotte øje. De har en ydre skal, der muliggør overlevelse uden for kroppen i en længere periode. Et af midlerne for at pådrage sig sygdommen er ved at synke rekreativt vand, der er blevet forurenet med spildevand, der indeholder parasitten. Symptomer omfatter diarré, feber og mavesmerter.

Rundorm

Spolorm eller Ascariasis er en parasit, der kan findes i spildevand udslip. Nogle mennesker, der er inficeret med denne parasit kan være asymptomatisk, mens andre måske har mavesmerter, hoste eller problemer med vejrtrækningen. Hvis venstre ubehandlet, kan spolorm føre til blokeringer i tarmen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com