Hvordan de skulle kræve midlertidig handicap løn

03/05/2010 by admin

Hvordan de skulle kræve midlertidig handicap løn

En kort sigt handicap kan omfatte alt fra en skade til graviditet til et alvorligt medicinsk problem, der forhindrer dig i at være i stand til at gøre dit job. For at gøre krav på kort sigt handicap løn, skal du udfylde en "kortsigtede handicap forsikring formular" for dit forsikringsselskab. Denne forsikring vil udbetale en del af din løn, mens du gendanne. Hvis en skade, graviditet og andre medicinske problemer forhindrer dig i at arbejde, tøv ikke med at ansøge om kort sigt invalideforsikring.

Instruktioner

• Erhverve en "kortsigtede handicap forsikring Form" fra dit forsikringsselskab, som typisk kan findes på selskabets hjemmeside. Hvis du søger efter et forsikringsselskab, er der mange virksomheder, der tilbyder denne service, herunder gensidig af Omaha, Assurant personaleydelser og kombineret forsikring, blandt andre.

• Fyld ud formularen ved herunder præcise oplysninger om dit handicap, når handicappet begyndte, og datoen du var første fraværende fra arbejde. Du vil også nødt til at give dine kontaktoplysninger, CPR-nummer og oplysninger om eventuelle andre sundhedsanprisninger, du har foretaget vedrørende dit handicap, som arbejdsskade.

• Få din arbejdsgiver til at udfylde sin del af formen, som beskriver, hvor meget du tjener, hvor mange timer du bidrage pr. uge, detaljerne i dit handicap i forhold til dit arbejde, og den første dag i arbejde du gik glip af.

• Få en læge til at validere de oplysninger, du har udfyldt formularen. Lægen bliver nødt til at videregive oplysninger om din behandling historie, diagnosticering af dit handicap og andre symptomer.

• Sende den udfyldte formular til dit forsikringsselskab. Din udbyder kan anmode om adgang til din medicinske journaler at fuldføre en revision. Det tager normalt op til 15 dage til at behandle formen, men når du har godkendt, vil du straks modtage kompensation for varigheden af den kortsigtede handicap.

Tips & advarsler

  • Være helt ærlig, når du udfylder formularen, da konsekvenserne for uærlighed kan ende i svig afgifter.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com