Ingen Carb kost retningslinjer

02/16/2014 by admin

Kulhydrater er en af de tre byggesten af fødevarer; to andre er proteiner og fedtsyrer. En no-carb kost betyder at du kun vælge fødevarer fra de sidstnævnte to grupper. Find ud af hvilke fødevarer er grupperet i hver klasse, så du kan spise en no-carb diæt.

Kulhydrater

I starter en no-carb diæt, først fjerne stivelse. Noget med amarant, byg, pasta, majs, couscous, hørfrø, hirse, havre, kartofler, quinoa, rug, spelt eller hvede er off grænser. Disse kerner indeholder kulhydrater. Frugt indeholder sukker, som er et kulhydrat, så alle frugter er off grænser så godt. Dette omfatter tomater. Bønner, er mens et protein også et kulhydrat, også og dermed bør undgås.

Proteiner

Alle proteiner er tilladt, og i virkeligheden bør spises i stor mængde til at holde op din energi. Fødevarer som æg (tilberedt i hvilken som helst måde passer din smag), oksekød, kylling, svinekød, fisk og skaldyr, tofu og tempeh er herlig valg.

Grøntsager

Det er vigtigt at spise masser af grøntsager, mens på en no-carb kost som denne fødevarer gruppe giver masser af vitale mineraler. Mange sorter af salat (romaine, boston, bibb, iceberg, rucola, swiss chard, spinat) kan findes på købmand. Desuden grøntsager ud over den grønne, bladgrøntsager form er store Tilføjelser til en mad repertoire: asparges, artiskok, broccoli, gulerødder, blomkål, selleri, agurker, auberginer, porrer, peberfrugter, løg, tang, squash og zucchini.

Fedtstoffer

Det er bestemt tilladt at spise fedt på en no-carb diæt. Den første slags fedt er meget vigtigt. Dette er mejeri. Mejeriprodukter har masser af protein i det, også, så det i et fremragende ernæringsmæssige valg. Ost, mælk og creme fraiche er gode valg. Andre former for gode fedtstoffer er avocadoer, knust hampefrø eller Hampefrøolie, olivenolie og kokosolie.

Nødder er den endelige kilde til kalorier på en no-carb diæt. De er afgørende for at hjælpe holde en fuld person. Valnødder, macadamias, pekannødder og mandler er gode valg. Selvom teknisk en bælgplanter, er jordnødder også et godt valg. Nødder er gode som snack fødevarer og kan også købes i butters som en spredning på selleri eller salat wraps.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com