Hvordan man bruger tørrede bønner på Low-Fat Diets

03/17/2014 by admin

Hvordan man bruger tørrede bønner på Low-Fat Diets

Tørrede bønner er proteinrig, højt fiberindhold, lav i total fedt og fri for mættet fedt. USDA Agricultural Research Service rapporterer, at forbrugende selv beskedne mængder af tørrede bønner hver dag kan sænke kolesterol. Bønner er en af de mest økonomiske fødevarer i supermarkedet og de smager godt. Så hvis din læge har anbefalet dig til at skære ned på fedt eller du har valgt for dig selv, du har brug at spise bedre, gøre bønner del af din plan.

Instruktioner

• Brainstorm måder at erstatte højt fedtindhold fødevarer i din kost med bønner. Hvis du kan lide andet end chili til en vinter aftensmad, gøre det meatless eller reducere kødet og tilsæt bønner. Hvis du elsker burgere, prøv en hjemmelavet sort bønne veggie burger. Hvis du ikke kan give helt op kødet, Erstat halvdelen af det med mosede bønner.

• Lære forberedelse grundlæggende. Label retninger varierer for typen, men du bør grundigt vaske alle tørrede bønner og inspicere dem for snavs, der kan have været afhentet i høst og emballage.

Tørrede bønner kræver en presoak i seks timer eller natten over. Brug en mængde vand mindst tre gange større end mængden af bønner. Alternativt bruge varmt vand, bring i kog og kog i to til tre minutter, derefter fjerne fra varmen og lad bønner lægges i blød i fire timer. Metoden varmeophobning hjælper med at fjerne oligosaccharider, en ufordøjelig sukker, der resulterer i gas.

Kassér den suge vand for at sende den gas-forårsager sukker ned i afløbet, derefter koge i en heavy metal gryde i 30 minutter til to timer, afhængigt af bønne.

• Få kreative. Mange mennesker elsker bønnesuppe eller bagte bønner, men bønner er mere alsidige end. Bønner kan bruges i hvert måltid kursus. Du kan erstatte nogle af fedt i bagværk med purerede bønner og du kan endda gøre bean smoothies. Kigge efter opskrifter med bønner, men stopper ikke der. Kaste et par bønner i en salat eller hugge dem og tilføje til spaghetti sauce. Puré dem for at gøre en suppekraft, tynd med vand og bouillonterninger, og tilføje grøntsager, pasta eller ris. Eksperimentere og have det sjovt mens du spise din ny fedtfattig måde.

Tips & advarsler

  • Spare tid ved madlavning op et stort parti af bønner på én gang; opbevares i køleskab og bruge efter behov. For at fryse uden sammenklumpning, sted bønner på en cookie ark, fryse og derefter gemme i et godt forseglet fryser taske.
  • Ikke spiser rå bønner og ikke tillader børn eller kæledyr at tygge på dem. Alle rå bønner indeholder et giftigt stof kaldet phytohemagglutinin, som kan forårsage kvalme, opkastning, diarré og mavesmerter. Utilstrækkeligt bønner kan være mere giftige end rå, så ikke koge bønner i en langsom komfur. Temperaturen i nogle får ikke høj nok til at gøre bønnerne sikre.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com