Hvordan at rejse penge til medicinsk behandling

02/13/2010 by admin

Hvordan at rejse penge til medicinsk behandling

Der er tidspunkter i livet at nogen i din familie kan have en alvorlig sygdom og kræver specielle behandling på et medicinsk center med speciale i en bestemt sygdom. Nogle gange din forsikring ikke vil betale for behandlingen, eller vil kun betale en del af behandlingen. Nogle gange din forsikring vil betale for behandling, men du stadig har brug for rejse penge til brændstof, mad og hotel. Her er nogle forslag om at få penge for medicinsk behandling.

Instruktioner

• Ring administratoren af din sygeforsikring plan, hvis du har en, og finde ud af, præcis hvad der er omfattet, og hvad er ikke dækket.

• Ring medicinsk faciliteten du skal besøge. Stille dem spidse spørgsmål om omkostningerne ved behandlingen. Spørg dem, hvis de har nogen program for folk med minimal eller ingen sygeforsikring. Spørg dem, hvis de kender nogen finansiel støtte anlæg med tilknytning til deres behandlingscenter. Hvis der er ingen programmer for finansiel bistand, spørge dem, hvis de vil tillade dig at gøre finansielle ordninger til at betale enhver resterende saldo efter behandling.

• Kontrollér med udvidede familiemedlemmer at se hvis nogen er i stand til at økonomisk hjælpe med tanken om, at du vil betale dem tilbage.

• Tal til dit sted for tilbedelse, hvis du har en. Ofte vil de have en fond for medlemmer for nødsituationer eller ulykkestilfælde. Hvis din specifikke religiøse organisation ikke kan hjælpe, skal du sende et brev til de største religiøse organisationer i din by, forklarer situationen, og beder om hjælp.

• Tale til virksomhedsejere og spørge dem, hvis de vil tillade dig at sætte en penge samling plastflaske i deres virksomhed. Placere et brev der forklarer din situation og behov omkring den flaske og håber at folk vil donere penge, som de kommer og går fra virksomheden.

• Se, hvis du kan organisere en nadver som en chili nadver. Ideen er at få mad organisationer til at donere mad og derefter at have frivillige tilbereder maden. Profit der bruges til at hjælpe dig sammenholdt med andre kilder til indsamlingen bestræbelserne.

• Lav en liste over venner og bekendte fra skolen og kirken. Det er ikke nødvendigt, at du kender dem godt. Slå deres adresser og skrive breve forklare din situation. Fortæl dem at du undskylder for indførelse på deres venskab men at du føler at du har intet andet valg end at spørge.

• Hvis du følger trinene ovenfor forventer, at du vil få den finansielle støtte du har brug for. Altid være sandfærdig med hensyn til dine behov. Hvis du ikke har de midler, der er omfattet fortælle folk og hvis du fortæller folk. Konstant og konsekvent indsats vil få arbejdet gjort. Giv ikke op selv om det kan få nedslående.

Tips & advarsler

  • Konstant og konsekvent indsats vil få arbejdet gjort. Giv ikke op selv om det kan få nedslående.
  • Være ærlig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com