Er et udslæt på fødder et Symptom på problemer med skjoldbruskkirtlen?

03/15/2010 by admin

Sygdom i skjoldbruskkirtlen påvirker millioner af amerikanere hvert år og er mest udbredt blandt kvinder. Efter wrongdiagnosis.com, en ud af otte kvinder har en chance for at udvikle sygdom i skjoldbruskkirtlen på et tidspunkt i løbet af sin levetid. I nogle tilfælde, vil individer har en thyroidea uorden, der går upåagtet, grund, at symptomerne kan være svære at opdage og er magen til dem af andre sundhedsmæssige problemer, såsom fod udslæt.

Overvejelser

Der er et utal af symptomer forbundet med de to mest almindelige thyroidea betingelser (hypothyroidisme og hyperthyreoidisme). En individuel lider af sygdom i skjoldbruskkirtlen oplever alle eller kun nogle af disse symptomer, ifølge wrongdiagnosis.com. Forvirringen, der ligger i det faktum, at mange symptomer er forbundet med andre sygdomme. Således, en person kan have problemer med skjoldbruskkirtlen uden selv at vide det..

Hypothyroidism

Hypothyroidism opstår, når der er mangel på triiodothyronin (T3) og thyroxin (T4) hormoner produceres. Disse hormoner er afgørende for at opretholde et sundt stofskifte, puls og blodtryk. Hypothyroidism er også kendt som underaktiv skjoldbruskkirtel sygdom og er den mest almindelige type af thyroidea uorden. Ifølge wrongdiagnosis.com, er 15 procent af amerikanerne tilbøjelige til at udvikle hypothyroidisme.

Hyperthyreoidisme

Hyperthyroidisme forekommer, når der er for mange T3 og T4 hormoner, der produceres af skjoldbruskkirtlen. Dette fører til et øget stofskifte og blodtryk. Hyperthyroidisme, også kendt som overaktiv skjoldbruskkirtel sygdom, kan føre til Graves sygdom, ifølge wrongdiagnosis.com.

Almindelige symptomer

Der er flere symptomer forbundet med sygdom i skjoldbruskkirtlen. Hyperthyroid syge tendens til at tabe med en øget stofskifte, mens hypothyroidisme forårsager vægtstigning som en reaktion på en bremset stofskifte. Andre almindelige symptomer på skjoldbruskkirtel problemer omfatter træthed, i intolerance til kølige temperaturer, muskelsmerter, kløe hud, udslæt, depression, hårtab, og hævelse i fødderne og anklerne, ifølge wrongdiagnosis.com.

Foden udslæt

Foden udslæt kan være et tegn på problemer med skjoldbruskkirtlen, men er ikke eksklusivt til sygdom i skjoldbruskkirtlen. Hvis foden udslæt udvikler sig og ikke ophøre med en aktuel behandling, er det vigtigt at lægge mærke til hvis nogen andre fælles skjoldbruskkirtlen symptomer er opleves. Først og fremmest er det afgørende at se en læge, hvis sådanne problemer er mistænkt. En blodprøve vil blive administreret til at måle mængden af thyroid - stimulerende hormoner bliver produceret. Hvis problemerne er alvorlige, er det klogt at se en endokrinolog, der har specialiseret sig i endokrine sygdomme såsom dem af skjoldbruskkirtlen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com