Naturlige antibiotika for nyre-infektion

05/14/2013 by admin

Naturlige antibiotika for nyre-infektion

Nyre infektioner kan være livstruende og kræver øjeblikkelig behandling fra en kvalificeret læge. Ikke desto mindre kan naturlige ekstrakter af tranebær og oregano bidrage til at støtte din opsving fra en nyre-infektion.

Typer

Oregano og tranebær er blandt de mest populære naturlige antibiotika for nyre infektioner. Tranebær er mest almindeligt administreres som en juice eller en koncentreret kapsel. Forskning har vist, at oregano olie--ikke oregano blad--kan effektivt kampen bakterielle infektioner.

Funktion

Oregano og tranebær funktion anderledes end konventionelle farmaceutiske antibiotika. National Institutes of Health rapporter om, at tranebær ekstrakter forhindrer bakterier fra klamrer sig til væggene i urinvejene (herunder nyrerne). Ifølge MedicalNewsToday.com, ødelægger oregano olie effektivt bakterier, der forårsager infektion.

Potentielle

MedicalNewsToday.com bemærker, at oregano olie viser lover som en behandling af infektioner forårsaget af narkotika-resistente stammer af bakterier som MRSA. På grund af dette er oregano olie en nyttig komplementær behandling for nyre infektioner forårsaget af disse modstandsdygtige patogener.

Overvejelser

Ifølge National Institutes of Health viste en 2009 revision, at der er stadig lidt beviser til støtte for cranberry's brug i behandling af aktiv urinvejsinfektioner, selv om det har værdi som en forebyggende behandling.

Advarsel

Mayo Clinic advarer at nyre infektioner kan forårsage livstruende komplikationer. En nyre-infektion bør ikke behandles ved hjælp af hjem retsmidler alene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com