Hvad medicin kan forårsage helvedesild?

01/27/2013 by admin

Ingen medicin forårsage direkte udbrud af helvedesild, som helvedesild er forårsaget af infektion med varicella - zoster-virus (VZV). Men, nogle medikamenter kan øge en persons chancer for at udvikle et udbrud af helvedesild.

Identifikation

Årsagen til helvedesild er infektion med VZV, der forårsager skoldkopper, når en person er i første omgang smittet. Efter skoldkopper, virussen går hvilende i nogle af kroppens nerve celler, og det vides ikke præcis hvorfor udbrud opstår hos personer når de gør.

Risikofaktorer

To risikofaktorer er kendt for at bidrage til udviklingen af et udbrud af helvedesild, ifølge Mayo Clinic: fremrykkende alder og har et svækket immunsystem.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, der er flere medicin og medicinske procedurer, som kan svække eller undertrykke immunsystemet, herunder behandlinger for kræft (såsom stråling og kemoterapi), langvarig brug af steroider og medicin anvendes til at hjælpe en person, ikke afvise et transplanteret organ.

Helvedesild Vaccine

Helvedesild vaccine kan ikke direkte forårsage en helvedesild udbrud, selvom gøre nogle mennesker udvikler en mild udslæt som følge af vaccination, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC).

Overvejelser

Mennesker, der er på medicin, der undertrykker deres immunsystem bør spørge deres læge om de mulige risici forbundet med disse medikamenter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com