Sådan Treat kontaktdermatitis hos nyfødte

01/16/2013 by admin

Kontakt dermatitis, også kendt som eksem, er en irritation af huden, der bliver betændte og kløende. Det kan være anlagt den af naturlige eller udenlandske årsager. Kontakt dermatitis kan påvirke voksne og nyfødte både. Børn med betingelsen ofte vil vokse ud af det, som de bliver ældre. Der er ingen kur for det, men der er ting du kan gøre derhjemme for at undgå udbrud eller lindre ubehag for din nyfødte.

Instruktioner

• Bestemme irriterende. Irritanter kan være fysisk eller udenlandske. Naturlige irritanter kan være sved eller tårer. Udenlandske irritationsmomenter kunne være sæber, vaske-og rengøringsmiddel eller lotion. Du skal afgøre hvad forårsager hendes kontakt dermatitis, før du kan behandle din nyfødte. Hvis det er en udenlandsk lokalirriterende, skal du fjerne den fra dit barns livsstil for at undgå yderligere eksponering. Hvis det er naturligt, tale med din læge for medicinsk indstillinger.

• Bade din nyfødte dagligt. Undgå varmt vand, dette kan irritere ham mere. Brug i stedet varmt vand. Hvis du ikke bade ham, fugte stedet med vand ved at duppe det med en fugtig vaskeklud.

• Tør hud grundigt med en ren, blød klud. Efter badetid, skal du give webstedet til at tørre helt, før du anvender lotion, forudsat at lotion ikke er irriterende, og før at sætte på en ble eller tøj. Klappe hende tør hud, ikke gnide det.

• Fugter webstedet. Brug fugtighedscreme eller vaseline. Påfør et tyndt lag for at hjælpe med at holde hjemmesiden hydreret.

• Klæde din baby i løs itting tøj, der tillader huden at ånde. Tunge tøj kan forårsage din baby til at svede, forværrer site. Hvis tøjet er stramme, vil de smitte websted, ikke kun forværrede tilstanden, men forårsager smerte til din baby også.

• Behandle områderne. Anvende en over-the-counter zink oxid creme til områder, der er krøllet og irriteret. Bruge en hydrocortison creme to gange om dagen for meget irriteret websteder, der ikke er fundet i folderne i huden.

• Undgå blødgøringsmidler, når gør vaskeri. De har masser af dufte og andre kemikalier tilføjet som kan irritere barnets følsom hud. Også bruge duft-fri vaskemidler. Der er baby-godkendt rengøringsmidler på markedet, såsom Dreft, der er sikkert for din nyfødte følsom hud.

Tips & advarsler

  • Som med enhver medicinsk tilstand, skal du kontakte din sundhedsplejerske før du begynder enhver at-home behandling. Selv om kontakteksem er let behandles i hjemmet ved at foretage et par ændringer, der kunne være en anden underliggende, mere alvorlig tilstand, som kun din læge kan identificere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com