Typer af processer for en Intervention

01/24/2013 by admin

Typer af processer for en Intervention

Interventioner er en teknik til at give oplysninger og hjælpe mennesker tilpasse sig til disse oplysninger, mens du ændrer deres adfærd for at acceptere en sundere eller sikrere livsstil. I personlige relationer er interventioner et værdifuldt redskab til at hjælpe kære overvinde farlig afhængighed af narkotika eller alkohol. Interventioner kan også bruges som en uvurderlig træning teknik i virksomheder til at passere langs nye oplysninger.

Familie Intervention

Designet til at bekæmpe skadelige tilføjelser med en åben og ærlig familieatmosfære, er familie interventioner udført med en persons tæt familie stede, sammen med en intervention-specialist, der guider hændelsen. Familie interventioner kan følelsesmæssige og endda udfordrende arrangementer, som gruppen arbejder for at informere den afhængige enkelte om virkningerne af deres afhængighed på hvert medlem af familien. Disse indgreb udføres primært som følge af et stof eller alkohol afhængighed; de kan dog udføres for andre misbrugsproblemer.

Akut Intervention

Akut indgreb udføres for enkelt, når hans venner og familie tror, at han kan blive en fare for dem eller for sig selv. Venner og familie er begge inviteret til intervention, som er en intervention specialist. Målet er at informere ham om hans handlinger, hvordan de påvirker hver af dem og hvorfor de tror, at hans aktiviteter er en fare. Målet er at vise ham, at hans handlinger har større konsekvenser end bare hvordan han påvirker selv.

Teen Intervention

Teenagere kræver en mere forsigtig tilgang, på grund af deres tendens til oprøret som en reaktion på at blive kontaktet om følsomme emner som adfærd og misbrug. De har tendens til at se en intervention som en form for aggression. Jer vil savn en intervention-specialist, der opleves på arbejder med teenagere.

Arbejdspladsen Intervention

Arbejdspladsen interventioner opstår, når kolleger af en individuel meddelelse og vokse bekymret over en fyr medarbejder adfærd eller afhængighed mønstre. Opstår, når enkeltpersoner ikke har familie eller endog nære venner uden for deres beskæftigelse, der kan deltage i en intervention, kræver disse stadig lederskab af en uddannet professionel. Bør fokuseres yderligere på et emne følelsesmæssige behov for at forblive støttende uden ostracising genstand for intervention.

Processen Intervention

Processen intervention er en bestemt slags indgreb bruges i en business-format til at løse faglige behov såsom uddannelse, motivation eller procesændringer inden for en virksomhed. Målet er at videregive oplysninger til medarbejdere, give dem de værktøjer, de behøver for at forbedre deres produktivitet og tilpasse sig de skiftende behov i virksomheden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com